Kongre belli oldu

Kongre belli oldu

Konya Anadolu Selçukluspor’da Olağan genel Kurul tarihi belli oldu. Yeşil beyazlılar 27 Mayıs’ta kongreye gidiyor

Spor Toto 2. Lig’de sezonun tamamlanması ardından Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon hazırlıklarına start verildi.

ÖNCELİK KONGRE
Yeşil beyazlı yönetim ilk olarak Olağan Genel Kurul’u gerçekleştirme kararı aldı. Yönetim kurulu kendi arasında yaptığı toplantı sonrasında kongreyi 27 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirme kararı aldı. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 3 Haziran 2014 tarihinde genel kurul çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek.

7. MADDE ÖNEMLİ
Anadolu Selçukluspor’da tarihi açıklanan genel kurulun 7. Maddesi oldukça önemli. Yeni dönemde görev yapacak Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu asil ve yedeklerin seçimini içeren madde için şu anda gözüken tek aday mevcut başkan Mehmet Günbaş. Yaklaşık olarak 2 haftalık bir süreç olan genel kurula kadar başka bir adayın çıkıp çıkmayacağı ise henüz belirsiz.

GÜNBAŞ DEVAM EDECEK
Mevcut yönetime karşı bi,r adauy çıkıp çıkmayacağı henüz belli olmazken, Başkan Mehmet Günbaş’a yakın isimlerden alınan bilgilere göre Günbaş göreve devam edecek. Ancak yönetim kurulunda bazı isimlerin değişebileceği ifade edilmekte. Yeşil beyazlı yönetimdeki bazı isimler yeni dönem için işleri nedeniyle başkan Mehmet Günbaş’tan izin istediler.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.