KOMÜT Konya’da müteahhitlerin sesi olacak

KOMÜT Konya’da müteahhitlerin sesi olacak

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) düzenlenen tören ile açıldı.

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) düzenlenen tören ile açıldı. Açılış törenine Vali Muammer Erol, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, ASKON Şube Başkanı Yakup Yıldırım Ak Parti İl Başkanı Musa Arat, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Bekir Yetiştirici ve çok sayıda müteahhit ile sektör temsilcileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan KOMÜT Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirci, birlik olarak temsiliyet ve çözüm üretme olarak sektöre ciddi katkı sunan bir yapı oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “KOMÜT, sektörümüzde yaşanan sorunlara çözüm üretebilmek, ve sektör temsilcilerini kaynaştırmak amacıyla kurulmuştur. Sektörümüzle ilgili hizmet veren diğer kuruluşlarla paylaşım içerisinde çalışacağız. Bağlı bulunduğumuz İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu ile birlikte Konyamız’ı temsil edeceğiz” dedi.

img_7310.jpg

Ak Parti Konya Milletvekili adayı Halil Etyemez ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de kısa bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Yapılan duanın ardından açılış kurdelası protokol üyeleri tarafından kesildi.    

img_7315.jpg

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.