Komşuları ihbar etti, kedilerinden ayrılmak zorunda kaldı

Komşuları ihbar etti, kedilerinden ayrılmak zorunda kaldı

Konya'da bir kadın, yalnızlık yüzünden evinde beslediği 16 kedisinden, etrafa yayılan kötü kokudan rahatsız olan komşularının şikayeti üzerine ayrılmak zorunda kaldı

Konya'da bir kadın, yalnızlık yüzünden evinde beslediği 16 kedisinden, etrafa yayılan kötü kokudan rahatsız olan komşularının şikayeti üzerine ayrılmak zorunda kaldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesindeki 3 katlı bir apartmanın zemin katından kötü kokular geldiği ihbarını alan Selçuklu Belediyesi görevlileri, söz konusu adrese gitti.

Dezenfekte edilen eve taktıkları maskelerle zor da olsa giren belediye işçileri, evin hemen her köşesinde hayvan pisliği ve 16 kedi olduğunu fark etti.

Durum Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneğine bildirilirken, bu sırada hiç dışarıya çıkartılmayan kediler, evin sahibi Zeynep Hayriye Onur'a (36) saldırdı.

Elinden yaralanan kadının, olay yerinde tedavisi yapıldı. Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ümit Sürmeli, 16 kediyi barınağa götürmek isterken, Zeynep Hayriye Onur, göz yaşlarına hakim olamadı.


-YALNIZLIK YÜZÜNDEN KEDİLERE SARILMIŞ-


Zeynep Hayriye Onur, kimsesi olmadığını, yalnız başına yaşadığını söyledi.

Genç kadın, 5 yıldır 16 kediyle birlikte yaşadığını belirterek, çok iyi baktığına inandığı hayvanlarını etle beslediğini belirtti.

Kokudan rahatsız olan komşularının belediyeye haber verdiğini dile getiren Zeynep Hayriye Onur, ''Ev benim. Babamdan kalan emekli maaşıyla geçiniyorum. Komşularım yaptıkları ihbarda haklı. Ama ne yapayım çok yalnızım'' dedi.

Ümit Sürmeli ise hem kedilere hem de hayvanlarından ayrılmak istemeyen Zeynep Hayriye Onur'a sahip çıkacaklarını ifade etti.

Temizlik işlemleri nedeniyle evin bir süre boş kalması gerektiğini dile getiren Sürmeli, ''Barınma konusunda kaymakamlıktan yardım isteyeceğiz. Zeynep Hayriye, ailesini kaybettikten sonra kimse sahip çıkmayınca yalnızlığını beslediği kedilerle gidermeye çalışmış''diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.