Kompen’e marka ödülü

Kompen’e marka ödülü

Kompen A. Ş. Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından Altın Marka ödülüne layık görüldü. Öte yandan Kompen, Pencere 2009 Fuarı ile sezonu açtı

Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen “Altın Marka” ve “Markayı Marka Yapan Altın Adam” ödülleri, sahiplerini buldu. Tüketicinin saygınlığını kazanmış, mal ve hizmet üretiminde kaliteye önem veren ve tüketici memnuniyetini gözeten ödüllü markalar arasında bu yıl Kompen de yer aldı. Kurulduğu günden bu yana “Komple Kalite” anlayışı ile hareket eden Kompen A.Ş.’nin ödülünü TTKD Genel Sekreteri Deniz Batsız’ın elinden, Genel Müdür Erdal Küçükşehir adına Kompen Marmara Bölge Müdürü Mehmet Akteke aldı.

Kompen adına ödülü alan Marmara Bölge Müdürü Mehmet Akteke yaptığı konuşmada hammaddeden satış sonrası hizmete kadar komple kalite anlayışı ile hareket eden Kompen A.Ş.’nin tüm dünyayı etkileyen ekonomik krize rağmen yatırımlarına devam ettiğini, ihracat ta önemli aşamalar kat ettiklerini ve kalitesinden taviz vermeden üretimine devam edeceğini kaydetti. Kompen A.Ş. Genel Müdürü Erdal Küçükşehir ise Kompen’in “Markayı Marka Yapan Altın Adam” ödülüne layık görülmesinden dolayı memnun olduğunu belirterek, PVC sektörünün içinde bulunduğu sıkıntılara rağmen Kompen olarak sektörde kalite çıtasını yükseltmeye devam edeceklerini dile getirdi.
KOMPEN PENCERE 2009 FUARI İLE SEZONU AÇTI
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. PÜKAB Plastik Pencere Üreticileri Kalite Birliği ve PÜKAD Plastik Profil Üreticileri Kalite Birliği Derneği işbirliği ile hazırlanan İstanbul Pencere 2009, 10. Uluslararası Pencere, Cam Teknolojisi, Aksesuar, Yan Sanayi ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı 12 – 15 Mart 2009 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi–Büyükçekmece’de düzenlendi.
Yeni sezon için ürünlerini sergileyen Kompen A.Ş.’nin de katıldığı fuarı bu yıl da yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi gezdi. 29 ülkeden 411 firma ve temsilcisinin yer aldığı fuarda bu yıl da yabancı ziyaretçilerin çokluğu dikkat çekti.
Kompen A.Ş. Genel Müdürü Erdal Küçükşehir, krize rağmen katılımcıların ve ziyaretçilerin olumlu düzeyde olduğunu belirterek, mevcut serilerinde birtakım revizyonlar yaparak sezona iddialı hazırlandıklarını dile getirdi.
İstanbul Pencere 2009 Fuarı kapsamında birtakım etkinlikler de yer aldı. GKFP - RAL Quality Alliance’ın düzenlediği “RAL Kalite Kontrolü ve CE İşareti, RAL Kalite Kontrolü Yapısı ve İşlemi, Plastik Denetim ve Sertifikalama Enstitüsü: SKZ” konulu sempozyum ve Standart BM Trada’nın düzenlediği “Pencerelerde ve Çift Cam Ünitelerinde Zorunlu CE İşaretlenmesi, Ürün Testi ve Uygulamalar, Yeni Yükümlülükler ve Cezai Yaptırımlar” konulu konferanslar fuarın ikinci günü takip edilirken, Alberk QA Techic’in düzenlediği “EN 14351-1 Pencere Kapı Sistemlerinde CE Belgelendirme, EN 1279-5 Çift Cam Ünitelerinde CE Belgelendirme” konulu seminer ve Standart BM Trada’nın düzenlediği “Pencerelerde ve Çift Cam Ünitelerinde Zorunlu CE İşaretlenmesi, Ürün Testi ve Uygulamalar, Yeni Yükümlülükler ve Cezai Yaptırımlar” konulu konferans katılımcı ve ziyaretçiler tarafından takip edildi.
Katıldığı fuarlarda Mevlâna’nın tanıtımına da yer veren Kompen A.Ş. bu yıl ziyaretçilere geçen yıl olduğu gibi “Mevlâna Şekeri” olarak bilinen peynir şekeri ikram etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.