Kombine genel satışa çıktı

Kombine genel satışa çıktı

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarının beklediği gün geldi.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan temsilcimiz Atiker Konyaspor taraftarının beklediği gün geldi. Spor Toto Süper Lig'de, Ziraat Türkiye Kupası'nda ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek temsilcimiz Atiker Konyaspor'un Sezonluk Kombine Kartlarda genel satış dönemi dün başladı. 29 Haziran tarihinde kale arkası tribünleri Kombine kart sahiplerine öncelikli olarak başlatılan Sezonluk Kombine Kart satışları dün genel olarak satışa çıktı. Sezonluk Kombine fiyatları 80 TL ile bin 200 TL arasında değişiyor.

YÖNETİMDEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Atiker Konyaspor'un Sezonluk Kombine Kartile ilgili resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle: "Geçtiğimiz sezonki kombine kart sahipleri için 29 Haziran'da başlayan öncelikli satış süresi 11 Temmuz'da sona erdi ve Sezonluk Kombine Kart satışlarında bugün itibariyle genel satışta başlamış oldu. 31 Mayıs 2017 tarihine kadar geçerli bir Passolig'e sahip olan taraftarlarımız ve sporseverler, Pazartesi-Cumartesi günleri 10:00-19:00 saatleri arasında Büyükşehir Belediye Stadyumu gişelerinden ve www.passo.com.tr adresinden Sezonluk Kombine Kartlarını alabilecekler.Sezonluk Kombine Kart satışlarına yoğun ilgi gösteren taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.