Kombassan'dan Van'a kan bağışı

Kombassan'dan Van'a kan bağışı

Kombassan Holding yöneticileri ve çalışanları, Van depremi sonrası Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu

Kombassan Holding yöneticileri ve çalışanları, Van depremi sonrası Kızılay'ın başlattığı kan bağışı kampanyasına katılarak kan bağışında bulundu.
Kombassan Holding'in yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları Van depremi sonrası yaptıkları ayni ve nakdi yardımların ardından Kızılay tarafından başlatılan kan bağışı kampanyasına da katıldı. Kombassan İş Merkezi'nde biraraya gelen holding yöneticileri ve çalışanları Kızılay Konya Kan Merkezi görevlilerinin gerçekleştirdiği testler sonrası kan bağışında bulundu. İlgi gören kampanyada toplanan kanların Van'daki yaralıların tedavisinde kullanılmak için ilgili hastanelere gönderileceği öğrenildi.
Kombassan Holding İnsan Kaynakları Görevlisi Ahmet Özçelik, depremzedeler için kan bağışı kampanyasına katıldıklarını belirterek, "Van depremi sonrası yaralılara ulaşacak kanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bizler de bu kampanyaya katılarak depremzedelere yardım etmek istedik. Holding yöneticilerimiz ve çalışanlarımız gerekli ilgiyi göstererek kan bağışında bulundu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.