Kollar sıvandı

Kollar sıvandı

2013-2014 sezonunu 42 puanla 11. sırada tamamlayan Torku Konyaspor'da yeni sezon için kollar sıvandı. Transfer komitesi öncelikle Mesut Bakkal'la masaya oturacak, daha sonra gelecek ve gidecek oyuncuları belirleyecek

Torku Konyaspor’da yeni sezon planlamasına hafta sonunda başlanılacak. Süper lige çıktığı ilk sezon 42 puanla 11. sırada bitiren ve yeni dönemde çıtayı yükselterek ilk 10 arasında yer  alabilecek bir kadro oluşturulması planlanan Torku Konyaspor’da, yönetici ve teknik adamların lig yorgunluğunu atmalarının ardından, gelecek sezonla ilgili bir toplantı yapılacak. Toplantı, muhtemelen hafta sonunda gerçekleştirilecek ve yeni sezon kamp programı ile transfer konusu masaya yatırılacak. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre,  daha önce 25 Haziran olarak belirlenen yeni sezon hazırlık kampının, ligin başlama tarihinin ileri alınması nedeniyle bir hafta veya 10 gün kadar kaydırılabileceği öğrenildi. Torku Konyaspor’da, kadroda yer alan ve yeni sezon planlamasında düşünülmeyen futbolcuların belirlenmesinin ardından en az 6 futbolcu transferinin düşünüldüğü, bunlardan 2 veya 3’ünün yabancı olacağı kaydedildi. Bu yabancılardan birinin de PTT 1. ligdeki bir takımda oynadığı ileri sürüldü.  Konyaspor’un transfer listesinde 2 veya 3 gurbetçi futbolcunun da bulunduğu belirtildi.

SON HAFTADA 24 GOL

Torku Konyaspor’un, Eskişehirspor beraberliğiyle geride kalan 34. hafta da takımlar rakip fileleri 24 kez havalandırdı. Berabere biten 2 karşılaşmada 1-1’lik sonuçla tamamlanırken, 3 karşılaşmada ise 4’er gol atıldı. Süper ligde, son hafta maçlarından 4’ünü ev sahibi, 3’ünü deplasman takımları kazanırken, 2 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Spor Toto Süper ligde sezon Fenerbahçe’nin şampiyonluğuyla tamamlanırken, Galatasaray ikinci, Beşiktaş üçüncü oldu. Son üç sırayı oluşturan Kayserispor, Antalyaspor ve Elazığspor ise küme düştü. Yeni sezonda, şampiyonlar liginde yurdumuzu Galatasaray ve Beşiktaş temsil ederken, Avrupa ligine ise Trabzonspor, Sivasspor ve Galatasaray ile Türkiye kupası finalini oynayan Eskişehirspor katılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.