Kolay maç yok

Kolay maç yok

Konyasporda, futbolculara verilen bir günlük izin bitti ve Gaziantepspor maçı hazırlıkları başladı. Dün çift çalışma yapan Konyasporda bütün hazırlıklar 3 puan için yapılıyor. Kartalda moraller süper

Geçtiğimiz Cumartesi günü Trabzonspor’u deplasmanda 1-0 yenerek büyük sükse yapan Konyaspor’da gözler, Cumartesi günü iç sahada Gaziantepspor ile oynanacak maça çevrildi. Ligin 23. haftasında, Trabzonspor’u deplasman devirerek moral tazeleyen ve bu galibiyetin anlam kazanabilmesi için Gaziantepspor’u mutlaka yenmeyi amaçlayan yeşil-beyazlılarda bir günlük izinin ardından çalışmalar yenidene başladı.. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Giray Bulak yönetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Koray İçten, hafif sakatlıkları bulunan Cihan, Ayman, Celaleddin Koçak ve izinli olan Recep Aydın katılmadı. 
Haftanın ilk çalışmasına düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, Trabzonspor maçında ilk 11'de yer alan oyuncular koşu ve açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamlayarak tesislere geçerken, diğer futbolcular, önce şut çalışması, ardından da yarı sahada çift kale maç yaptı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.  Kartallar, dün saban ve öğleden sonra olmak üzere kondisyon ve teknik-taktik çalışması yaparak günü çift antrenmanla geçirdiler. Bugün de tem-k antrenman yapacak olan kartallar, Perşembe günü ise b.asına kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma yapacaklar ve Cuma günü hazırlıkları tamamlayarak kampa girecekler.

DÜZKAYA:KOLAY MAÇ YOK
Yeşil-beyazlı temsilcimizde, Gaziantepspor maçı öncesi moral süper. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça neşeli görünmesi yönetici ve teknik adamların yüzünü güldürdü..Konyaspor’un ikinci yarıda iyi biri çıkış yakaladığını, buna karşılık Gaziantepspor’un ise düşüşe geçtiğini belirten Konyaspor futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, zor bir 90’a çıkacaklarını, ancak kazanmak istediklerini söyledi. Düzkaya açıklamasını şöyle sürdürdü. “Rakibin durumu bizi ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakacağız. İç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Gaziantepspor, son haftalarda inişe geçmesine karşın çok güçlü bir takım.  Bu nedenle, işi sıkı tutarak taraftarlarımızın da desteğiyle kazanan taraf biz olacağız” dedi.
DEĞİŞİKLİKLER KARTAL’A YARAMADI
Teknik Direktörü Nurullah Sağlam olurken, ligde bu sezon teknik direktör değişikliklerinin en çok denk geldiği takım Konyaspor oldu. Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği, Denizlispor ve Galatasaray takımları Konyaspor ile oynayacağı maçlar öncesinde hocasını değiştirirken, bu ekiplerde yaşanan teknik ekip değişiklikleri Konyaspor'u olumsuz etkiledi.
Yeşil-beyazlılar hocasını değiştiren takımlarla oynadığı maçlardan galip gelemedi. 
Sezonun 10. haftasına kadar Konya Atatürk Stadı'nda oynanan maç öncesinde teknik direktör Mesut Bakkal'ın görevine son veren ve takımı Samet Aybaba'ya emanet eden Gençlerbirliği karşısında son dakika golüyle galibiyeti kaçıran ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrılan Konyaspor, 20. hafta maçında da hocasını değiştiren Denizlispor'a 2-1 mağlup oldu. Mesut Bakkal yönetiminde kendi sahasında ilk olarak Konyaspor maçına çıkan Denizlispor bu maçı kazanırken,  Galatasaray da Skibbe ile yolunu ayırıp Konyaspor maçı öncesi takımı Bülent Korkmaz'a emanet etti.Konyaspor bu değişiklik sonrası Galatasaray iyi oynadığı maçı 1-0 kaybetti. Ligde Cumartesi günü oynanacak olan Konyaspor-Gaziantepspor maçı öncesinde konuk ekibin teknik direktör değişikliğine gitmesi yeşil-beyazlı camiayı tedirgin etmiyor. Konya Atatürk Stadı'nda cumartesi günü oynanacak olan bu maçın sonucu merakla beklenirken, Konyaspor bu maç için tüm planlarını galibiyet üzerine yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.