Kocası Lunaparkta Öldürülen Kadın, 3 Çocuğu Ve Annesi İle Açıkta Kaldı

Kocası Lunaparkta Öldürülen Kadın, 3 Çocuğu Ve Annesi İle Açıkta Kaldı

Gaziantep'te vatandaşların Suriyelilere karşı başlattığı eylemlerin başlamasına neden olan cinayet hala çözülemedi. Suriyeliler tarafından öldürdüğü iddia edilen İsmail Deveci'nin ailesi perişan durumda. Hamile olan ve 3 çocuğuyla yaşam...

Gaziantep'te vatandaşların Suriyelilere karşı başlattığı eylemlerin başlamasına neden olan cinayet hala çözülemedi. Suriyeliler tarafından öldürdüğü iddia edilen İsmail Deveci'nin ailesi perişan durumda. Hamile olan ve 3 çocuğuyla yaşam mücadelesi veren Nurten Deveci, eşinin katillerinin bir an önce bulunmasını istiyor.

Gaziantep'te son günlerde artan Suriyelilerle ilgili sorunlarda vatandaşın sabrı taştı. Ölümlü kavgaların yaşandığı Gaziantep'te sürecin başlangıcı olarak görülen 2 ay önceki İsmail Deveci cinayeti halen aydınlatılamadı. Bu cinayete kiracısı tarafından öldürülen Hıdır Çalar da eklenince şehirdeki tansiyon yükseldi. Suriyeliler tarafından işlendiği iddia edilen ilk cinayetin hala açığa çıkmadığını ve ciddi mağduriyet yaşadığını belirten İsmail Deveci'nin eşi Nurten Deveci, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatıyor: "Kocam 2 ay önce şehrin göbeğinde yüzlerce insanın içinde öldürüldü. Polis, cinayet akşamı gözaltı yapmasına rağmen hala katiller yakalanamadı. Savcılıktan kağıt gelmediği için de nüfus kaydından düşmüyor, eşim hala yaşıyor gözüküyor. Ben de dul aylığı alamıyorum, 3 çocukla tek başıma kaldım."

Gaziantep Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Onur Mahallesi'nde derme çatma bir evde oturan Deveci ailesinin durumu içler acısı. 26 Haziran tarihinde Şahinbey Parkı içerisinde bulunan lunaparkta çıkan kavgada hedef olan İsmail Deveci'nin hayatını kaybetmesi ile aile yıkıldı. Polisin olay yerinde gözaltı yapmasına rağmen katil zanlılarının hala yakalanamadığını belirten 3 çocuk annesi ve aynı zamanda hamile olan Nurten Deveci, geçen zamana rağmen hala kocasının katillerinin bulunmadığını anlattı. Eşini kaybetmeleriyle geçim sıkıntısına düştüklerini belirten Nurten Deveci, annesi Gülderen Avcı (61) ile kaldıkları evden de ev sahibinin kendilerini çıkarmaya çalıştığını dile getirdi. Antep'te kiraların pahalı olduğunu ve paraları olmadığı için taşınamadıklarını dile getiren Deveci, Ramazan ayında verilen fitrelerle geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

Katiller yakalanmadığı için savcılık tarafından eşinin hala nüfustan kaydının düşürülmediğini söyleyen Deveci, dul maaşı da alamadığını söylüyor. Kocasının katillerinin bulunmasını isteyen Deveci, şunları dile getirdi: "Çay içmeye gitmişti, ölüsünün haberi geldi. Lunaparkta öldürenler daha yakalanmadı. Kimisi Suriyeli diyor, kimisi kermesçiler diyor. 50 günden beri meydanda bir şey yok. Savcılıktan kağıt gelmediği için nüfus kaydından düşmüyor, eşim hala yaşıyor gözüküyor. Ben de dul aylığı alamıyorum, 3 çocukla tek başıma kaldım. Geçimimizi fitrelerle karşılıyoruz. Belediyeye gittik, başkan ile görüştürmediler."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.