Kızılcahamam mesaisi

Kızılcahamam mesaisi

Konyaspor’da, Kızılcahamam kampında çalışmalar başladı. Transferde iki forvet ve biri sol kanat oyuncusu alınarak transfer kapatılacak. Ön libero transferi teknik direktör Ziya Doğan’a bağlı bulunduğu açıklandı

Kartal’da yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Cumartesi günü akşam saatlerinde Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa giren yeşil-beyazlılar da ikinci dönem hazırlıklarının ilk çalışması dün sabah yapıldı. Antrenmana yeni transfer Veli Acar da katıldı. Patalya Otelin sahasında teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı ve antrenman, polar saatlerle 2 seri olarak 20'şer dakikalık koşu çalışması ile devam etti. Saha içerisine kurulan parkurda 10 dakika koşu çalışması yapan oyuncular, Kızılcahamam kampının ilk antrenmanını açma-germe hareketleriyle tamamladılar. Konyaspor'da günün ikinci antrenmanı akşam saatlerinde gerçekleştirildi.. Bu arada, Konya’da yapılan laktak testine katılmayan futbolcular bugün veya yarın testten geçirilecekler. Konya’da gerçekleştirilen teste şu futbolcular katılmıştı. Emrah Eren, Troest, Serhat Akyüz, Montano, Hakan Aslantaş, Erdal Kılıçaslan, Kere, Uğur Yanıkdemir, Burak Karaduman, Adnan Güngör ve Bassim Abbas.. Kartallar, 16 Temmuz’da sona erecek kamp döneminde kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklar.

KAMP KADROSU 27 KİŞİ

Konyaspor’un, 27 kişilik Kızılcahamam kampı kadrosu şu futbolculardan oluşmakta. Eskiler: Serhat Akyüz, Görkem, Ufukhan, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Eser, Erdal. Yabancı oyuncular: Bassim Abbas, Mahamoudou Kere, Johnnier Montano, Jonest troest, Danny Vukoviç.. Yeni transferler: Adnan, Burak, Caner, Hakan, Gökhan, Serkan, Aykut, Emrah ve Veli Acar. Alt yapıdan: Feyyaz, Ali Dere, Muhammet Yürükuslu, Niyazi ve Recep..

İLK ADAY: ÇEKOSLOVAK

Yeşil-beyazlı takımda, Bursaspor’dan transfer edilen kanat oyuncusu Veli Acar’ın sağ ve sol kanatta da görev yaptığı bildirildi.. Konyaspor’da, iki forvet ve biri sol kanat oyuncusu alınarak transfer çalışmaları tamamlanacak. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız başkan Bahattin Karapınar, Avrupa’da futbolcu arayışlarının devam ettiğini, bunlardan birinin Çekoslovak olduğunu söyledi.. Forvet ve sol kanada yapacakları oyuncular içini seçici olduklarını ve hata yapmak istemediklerini belirten Başkan Karapınar, bu transferleri de muhtemelen hafta içerisinde tamamlayabileceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan, ön libero konusunda eksik olup olmadığı konusunda da görüşlerini aldığımız Başkan Karapınar, “hocamız bu mevkide üç-dört oyuncudan yararlanmayı planlıyor.. Ama kamp dönemi sonunda eksik görülmesi halinde bu mevkiye de iyi bir transfere yapabiliriz” şeklinde konuştu.

NORVEÇ’E 4 KİŞİ GİDECEK

Konyaspor yöneticilerinin Norveç yolculuğu ise 17 Temmuz’da başlayacak. Başkan Bahattin Karapınar, basın sözcüsü Cengiz Yönet, teknik direktör Ziya Doğan ve muhtemelen futbolcu olarak Eser’in yer alacağı Norveç seferinde, Poljac ziyaret edilecek ve şampiyonluk kupası kendisine verilecek. Bu arada, Poljac’a şampiyonluk primi olarak da bir miktar ödeme yapılacak. Dört kişilik grup, ikinci döneme kamp çalışmaları için Norveç’ten Avusturya’ya geçecek.

Konyaspor’un diğer haberleri spor 2’de

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.