Kitaplarını bağışladı

Kitaplarını bağışladı

Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, bin 28 adet kitabını KTO Karatay Üniversitesine bağışladı

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan KTO Karatay Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Okka, Konya’ya ve ülkemize gerek ilmi gerekse siyasi alanda katma değer sağlayan Prof. Dr. İlhan Yerlikaya’nın kitaplarını bağışlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli ilim adamı ve milletvekilimiz Prof. Dr. İlhan Yerlikaya Üniversitemize bin 28 adet kitap ve 50 adet dergi bağışlayarak ilme verdiği değeri bir kez daha göstermiş ve örnek bir hizmette bulunmuştur. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

KTO Karatay Üniversitesi’nin özellikle sanayi ve ticaretin lokomotifi olacak şekilde teşkilatlandığını ve planlamalarını buna göre yaptığını da ifade eden Prof. Okka uluslararası düzeyde bir üniversite olmak için çalıştıklarını vurgulayarak “Başta İngiltere ve Malezya olmak üzere dünya üniversiteleri ile anlaşmalar yapıyoruz. Öğrencilerimizin uluslararası alanda eğitim almalarını sağlayarak öncelikle sanayi ve ticaretimizin ihtiyacı olan kaliteli eleman yetiştirme politikası izliyoruz. Bu bağlamda kütüphanemizin güçlenmesi ve bunun için atılan adımlar bizler için çok değerlidir.” dedi.

Konya Milletvekili ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Hüseyin Üzülmez de Prof. Dr. İlhan Yerlikaya’ya yaptığı yardımlardan ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

KTO Karatay Üniversitesi’nin uygulamalı eğitimle istikbal vadeden güzide bir üniversite olduğunu ifade eden Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya da böyle bir üniversiteye katkıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlmin zekatı ilmi paylaşmak ve öğretmektir. Ben de bu görevi yerine getirerek kitaplarımı Türkiye’nin nadide üniversitesi olan KTO Karatay Üniversitesi’ne bağışlamaktan ve bu sayede kitaplarımı başta ilim taliplilerinin ve halkımızın istifadelerine sunmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.