Kitap Fuarında Kaynak Yayınları'na Büyük İlgi

Kitap Fuarında Kaynak Yayınları'na Büyük İlgi

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 33'ncüsü düzenlenen İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda açılan Kaynak Kültür Yayın Grubu ait stant büyük ilgi görüyor.Macaristan’ın onur konuğu olarak katıldığı fuar alanında açılan...

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 33'ncüsü düzenlenen İstanbul Uluslararası Kitap Fuarı’nda açılan Kaynak Kültür Yayın Grubu ait stant büyük ilgi görüyor.

Macaristan’ın onur konuğu olarak katıldığı fuar alanında açılan Kaynak Kültür Yayın Grubu'na ait stantta değişik temalı kitaplar sergileniyor. Standa gelen davetliler beğeniye sunulan kitapları yakından inceliyor. Ziyaretçiler, aradıkları kitapları burada daha düşük fiyata alabilme imkânı buluyor.

Bu arada, stantta özel bir kutu içerisinde sergilenen deri kaplamalı ve özel kağıt basımlı Kur’an-ı Kerim ise ziyaretçilerden ayrı bir ilgi görüyor. Görevliler, kimi zaman özel istek üzerine özel kaplamalı Kur'an-ı Kerim’i tanıtıyor.Ziyaretçiler de kitap fuarını ziyaret etmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Fuara çoğu Türkiye’den olmak üzere, yurt dışından 850 yayınevi katılıyor. Fuar süresince toplam 270 etkinlik gerçekleştirilecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.