Kısıtlı bütçelerle 'iyi işler' çıkardık

Kısıtlı bütçelerle 'iyi işler' çıkardık

Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş, genel kurul sonrasında yaptığı konuşmada, geride kalan süreçte iyi işler yaptıklarını belirterek, “Amatör bir bütçe ile pnrofesyonel işler yaptığımıza inanıyorum” dedi

Salı günü yapılan Olağan Genel Kurul ile güven tazeleyen Anadolu Selçukspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Genel Kurula gösterilen ilgi nedeniyle delegelere teşekkür etti. İlk oturumda çoğunluk sağlanarak Genel Kurulun sorunsuz bir şekilde tamamlanmasından dolayı mutlu olduğunu bildiren Mehmet Günbaş Genel Kurul sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi.  “Bugün burada bizlerin yanında olarak gösterdiğiniz teveccühten ötürü teşekkür ediyorum. Konya Anadolu Selçukspor 2 yıl önce doğdu. İlk söylemlerimizde ‘biz yeni bir kulübüz ve henüz emekleme aşamasındayız’ demiştik. Artık gelişim aşamaları geride kaldı ve kulübümüz daha da büyüdü. Başarılı olduğuna inandığımız bir noktaya geldiğimizi düşünüyorum ki Genel Kurulumuz öncesi Konya Anadolu Selçukspor’umuza başkan adayları çıkabiliyor. Yönetimimizde yer almak isteyen sevgili dostlarımıza teşekkür ediyoruz. 11 kişilik yönetim kurulumuza alamadığımız arkadaşlarımızı oldu. Onların manen ve madden yanımızda olacaklarını biliyoruz” dedi.
Anadolu Selçukspor'un marka olma yolunda büyük adımlar attığına değinen Günbaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Geride kalan iki yılık süreçte doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Konya Anadolu Selçukspor bugün liglerin önemli kulüplerinden birisi haline gelmiştir. Bunun altında elbette ki aldığımız büyük destekler yatmakta. Kayacık tesislerimizi bize kazandıran Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek’e, her zaman desteğini hissettiğimiz Spor Genel Müdürümüz Sayın Mehmet Baykan’a, gece gündüz bizle birlikte olan ve yönetim kurulu üyelerimizde farkı bulunmayan Konya ASKF Genel başkanımız Sayın Remzi Ay’a, Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, az da olsa maçlarımıza gelerek bizi destekleyen taraftarlarımıza, içirde dışarıda maçlarımız da yanımızda olan basın mehsuplarına teşekkür ediyorum. Geride kalan süreç içinde Konyaspor’umuzdan fazla bir destek alamadık. Ama o zorlu günleri geride bıraktık. İki kulüp yönetimlerinin istikrarı bizi artık daha iyi noktalarda iş birliği yapacak konuma getirdi. İnanıyorum ki yeni sezonda yapacağımız işbirlikleri daha farklı boyutlarda olacak. Çalışmalarımız, görüşmelerimiz sürüyor. Önümüzdeki yıl için beklentilerimiz daha fazla. Onlara şimdiden teşekkür ediyoruz. Edindiğimiz tecrübelerle geçmişte yapılan hatalardan uzak durarak Kulübümüzü daha iyi noktalara taşımak istiyoruz. Amatör bütçe ile profesyonel işler yaptığımızın görülmesini istiyoruz” diyo konuştu. Günbaş, yeni yönetimde iş yoğunlukları nedeni ile görev alamayan Muammer Yaralı ve  Hüseyin Şenyıl’a teşekkür etti. Anadolu Selçukspor Başkanı Mehmet Günbaş, son olarak, geçtiğimiz günlerde eşini kaybeden Mehmet Soylu’ya da başsağlığı dileğinde bulundu..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.