Kimse yoktu!

Kimse yoktu!

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yönetim bir basın toplantısı gerçekleştirerek gündem değerlendirdi.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde yönetim bir basın toplantısı gerçekleştirerek gündem değerlendirdi. Başkan Yunus Derebağ, “Bugüne kadar yapılan tüm faaliyetlerin altında sadece ve sadece yönetim kurulumuzun imzası vardır” diyerek, ligde kalarak zor olanı başaracaklarını ifade etti

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde  yönetim kurulu bir basın toplantısı yaparak gündemdeki konuları değerlendirdi.  Vav Et Lokantası’nda gerçekleşen basın toplantısına Başkan Yunus Derebağ, Başkan Yardımcıları Kerem Öten ve Gökhan Çelik, Basın Sözcüsü Tunahan Turhan ve yönetim kurulu üyeleri Ali Yenisar, Ömer Doğancı, Targun Polat, Ahmet Oğuzyiğit ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

“HEDEFİMİZ TAKIMIMIZI LİGDE TUTMAK”
Başkan Yunus Derebağ konuşmasına Uşak Sportif maçıyla başlarken, “Hedefimiz başta bu hafta deplasmanda oynayacağımız Uşak Sportif karşılaşması olmak üzere alabileceğimiz maksimum sayıda galibiyet alarak büyük fedakarlıklarla Beko Basketbol Lig’ine çıkardığımız takımımızı ligde tutmaktır. Bu zorlu yolculukta bizleri yalnız bırakmayan Spor Genel Müdürmüz Mehmet Baykan’a, Recep Konuk’a ve Torku ailesine, Atiker ailesine, Selçuklu Belediyesi’ne, Selçuk Üniversitesi’ne, Rektörtümüz Prof. Dr. Hakkı Gökbel’e ve her zaman yanımızda olan yerel basın temsilcilerimize çok teşekkür ederiz.” dedi.

“BUGÜNE KADAR SADECE YÖNETİM VARDI”
Sezon başından bu yana bütün yükün yönetimin omuzlarında olduğunu belirten Başkan Derebağ, “Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sezon sonunda kapanmanın eşiğine gelmiştik. Ancak bizler Konya gibi büyük bir şehrin sporun her dalında en üst düzeyde temsil edilmesine inanan yöneticiler olarak taşın altına elimizi koyduk. Şunun özellikle altını çizmek isteriz ki takımımızın sezon başında geçirmiş olduğu Erdemir Spor Kulübünün devralınması  süreci tamamen yönetim kurulu üyelerimizin özverili çalışmaları, maddi teminat ve fedakarlıkları neticesinde tamamlanmıştır. Bu sürecin ve sezon başlangıcından bu güne kadar yapılan tüm faaliyetlerin altında sadece ve sadece yönetim kurulumuzun imzası vardır” diye konuştu.

“BUNDAN SONRA GÖREBİLMEYİ ÜMİT EDİYORUZ”
Bu güne kadar belirtikleri gibi yalnız olduklarını söyleyen Derebağ, bundan sonrası için ise, “Girdiğimiz bu keskin virajda şunu üzülerek ifade etmek isteriz ki bütün yük yukarıda bahsettiğimiz az sayıdaki destekçimiz dışında yönetim kurulumuzun omzuna binmiştir. Kaldı ki basketbol organizasyonu futbola nazaran çok daha makul bütçelerle yönetilebilmektedir. Futbola desteğini esirgemeyen şehrimizin ileri gelenlerinin ve iş adamlarının çok daha az gayretle bu camiayı da ayakta tutabileceğine eminiz. Bu kadar maalesef yoksun kaldığımız bu desteği bundan sonra görebilmeyi hala ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.