"Kimse Konya'yı kale olarak görmesin!"

"Kimse Konya'yı kale olarak görmesin!"

İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu, “Konyalının iradesini bugüne kadar hep garanti kabul edenlere İYİ Parti olarak aynı anda tüm ilçelerimizde gerçekleştirileceğimiz programlarla mesaj vereceğiz. Kimse Konya'yı kalesi olarak görmesin” dedi

İYİ Parti genel merkezi, milletvekilleri Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen program kapsamında Konya çıkarması yaptı. İYİ Parti heyeti, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Öncü Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya İYİ Parti Grup Başkanvekilleri, Genel Başkan Yardımcıları, milletvekiller, Genel İdare Kurulu üyeleri, merkez disiplin kurulu üyeleri, İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu ve çok sayıda partili katıldı.

“İYİ PARTİ ÜLKEMİZİN YÜKSELEN DEĞERİDİR”

Selamla konuşmasını İYİ Parti Konya İl Başkanı Av. Gökhan Tozoğlu yaptı. İYİ Parti'nin milletin umudu, güveni ve cesaretinin simgesi olduğunu ifade eden İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Şehrimiz alan itibarıyla Türkiye’nin en geniş alanına sahip, ilçe sayısı itibarıyla İstanbul’dan sonra 31 ilçe ile en çok ilçeye sahip nüfus olarak ülkemizin 7. Büyük şehridir. 31 Mart seçimlerinden sonra da AK Parti’nin elinde kalan Bursa’dan sonra en büyük ikinci şehirdir. Mevlana diyarı olan bu şehirde sizlerle beraber program icra edecek olmak bizim için büyük bir keyif ve aynı zamanda şereftir. Konya’yı kendileri için kale görenlere, Konyalının iradesini bugüne kadar hep garanti kabul edenlere, Konya’dan aldıkları oy ile övünenlere bugün İYİ Parti olarak aynı anda tüm ilçelerimizde gerçekleştirileceğimiz programlar ile çok önemli bir mesaj verileceği kanaatindeyiz. Huzurlarınızda ifade etmek isterim ki, ülkemizin yükselen değeri olan İYİ Partimiz Konya’nın da yükselen değeridir. İYİ Parti milletimizin umudu, güveni ve cesaretinin simgesi olduğu gibi Konyalı hemşerilerimizin de umudu, güveni ve cesaretinin simgesidir. Genel Başkanımız Meral Akşener aziz milletimizin gönlünde nasıl müstesna bir yere sahipse tereddüdünüz olmasın ki Konyalı hemşerilerimizin de gönlünde en müstesna yere sahiptir. Bu nedenle İYİ Parti’nin iktidara yürüyüşünde Konyalı hemşerilerimizin önemli bir destek ortaya koyarak gücümüze güç katacaktır” ifadelerini kullandı.

adsiz-003.jpg

“PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ SEÇİMLERLE NİHAYET OLACAKTIR”

Basın toplantısında söz alan İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Cihan Paçacı, “Bugün bu yapılan toplantıda gördüğümüz manzara İYİ Parti’nin iktidara giden yoldaki taşlar bu toplantılarla döşeniyor. Konya çok önemli bir ilimiz. İYİ Parti olarak da çok önemsediğimiz bir ilimiz. İYİ Parti Konya'da teşkilatıyla, yapısıyla, en iyi, en verimli sonucu alacağına inanıyorum. Bizim bu ziyaretimiz diğer büyükşehir illerinde de devam edeceğiz. Seçimlere az bir süre kaldı. Zamanında veya erken olsa da artık her vesileyle seçim konuşulmaya başlandı. Aynı zamanda tünelin ucundaki ışık da göründü. Devletimiz çok ciddi risklerle karşı karşıya. Milletimiz çok büyük problemlerle karşı karşıya. Bu problemlerin çözümü öyle görünüyor ki seçimlerle nihayet olacaktır. İYİ Parti dördüncü yılını doldururken ilk seçimlerden sonra inşallah iktidarla tanışmış olacaktır. Ülkeyi yönetme sorumluluğunu üstlenmiş olacaktır. İYİ Parti'nin diğer partilerden ayrılan en önemli özelliği çok güçlü kadrolara sahip olmasıdır. Bu kadrolar bu partiyi iktidara taşıyacak ve iktidara geldikten sonra da ülkenin yönetim sorumluluğunu üstlenecektir. Bunları gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerekiyor. Seçimlere az bir süre kaldı. Bu az sürede en çok işi, en çok çalışmayı yapmamız gerekiyor. Bugüne kadar bizim dışımızda sahada olan bir başka siyasi parti olmadı. Ama sahada olma çalışmalarımızı, faaliyetlerimizi daha da arttırmalı ve seçimler yapılıp sandıklar sayıldığına kadar da bu görevimiz eksiksiz yerine getirilmeliyiz” şeklinde konuştu.

SAİT ÇELİK

adsiz-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.