Kiğılı yaz sezonuna renkli başladı

Kiğılı yaz sezonuna renkli başladı

1938 yılında kurulan Kiğılı, 2009 İlkbahar - Yaz kataloğunu Gebze-İzmitte bulunan 21 bin metrekarelik lojistik merkezinde, Amerikadan getirdiği ünlü fotomodel ve aktör Bill Edwards ile gerçekleştirdi.

Yetkililer, katalog çekimlerinde lojistik merkezinin seçmelerinin nedenini, hazır giyimde lojistik yatırımının önemini anlatmak ve yaşanan bu global kriz döneminde firmanın gücünü yansıtmak olduğunu belitti. Erkek modasının zamansız bir kavram olduğunu düşünen Kiğılı yetkilileri, yıllar sonra da modası geçmeyecek, hem iş hayatında hem de sosyal hayatta sahip olunan duruşu yansıtacak ve içerisinde kişiliği ortaya koyabilecek bir koleksiyon sunduklarını belirtti.

Bu sezon yazın açık tonlarına inat siyah gölgelerle, erkek gardroblarını süsleyeceklerini belirten Kiğılı yetkilileri, “Özel işçilikle inceltilmiş, yenilikçi kumaşlar, pasif desenlerin, düz filafil dokumaların çok alternatifli drop ve beden skalası ile hazırlandığı takım elbise ve ceket koleksiyonu, yüzde 100 yün, ipek-yün, kaşmir ev bir kısmında da özel tercih edenleri için yün-terylen kompozisyonları yapıldı. Bu yaza özel hazırlanan Marine gömlek koleksiyonu da sınırlı sayıda üretildi. Hafta sonu rahatlığına ve şıklığına özen gösteren erkeklerin, yıkamalı koton pantolonlarla tercihi olabilecek bu gömlekleri, ince montlar ve blazer ceketler ile beğenilere sunuldu. Türkiye’de 145 mağazası ile hizmet veren Kiğılı, bu sezonda da, paranızın değerini bilmeye devam ediyor ve en uygun fiyatlarla müşterilerine sunuyor” diye konuştu. Türkiye genelindeki mağaza sayısını her geçen yıl biraz daha artırmak istediklerini belirten Kiğılı yetkilileri, ürün gamında spor ve klasik ayrımı yaptıklarını, koleksiyonlarını kol düğmesi, kravat ve yaka mendilleri ile de çeşitlendirdiklerini bildirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.