Kick boksun yıldızı Özel İdare

Kick boksun yıldızı Özel İdare

Konya İl Özel İdaresi Kick Boks Takımı, Eskişehirde düzenlenen İller Arası Amatör Kick Boks Müsabakalarında birincilikleri topladı

Konya İl Özel İdaresi Kick Boks Takımı, Eskişehir’de düzenlenen İller Arası Amatör Kick Boks Müsabakalarında birincilikleri topladı. Kick Boks Federasyonu Eskişehir İl Temsilciliği’nin 2012 yılı faaliyet programında yer alan İller Arası Amatör Kick Boks Müsabakaları 23-24 Haziran 2012 tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirildi. Müsabakaya 12 sporcusu ile katılan Konya İl Özel İdaresi Kick Boks Takımı, aldığı 7 birincilik, 2 ikincilik ve 1 üçüncülük ile takım halinde de birinci oldu. Birincilik kupası ile Konya’ya dönen Kick Boks Takımı, başarının nişanesi olan kupayı, İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Tüfekçioğlu ile Kulüp Saymanı İbrahim Gün’e teslim etti.

Kulübün önem verdiği branşlardan birisi olan kick boks takımının aldığı derece ile gurur duyduklarını dile getiren Konya İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Tüfekçioğlu, “Birincilik kupalarımızın arasına bir yenisini daha eklemekten dolayı son derece mutluyuz. Antrenörümüz Mehmet Güçlü nezdinde sporcularımızı ve takımımızı yürekten kutluyorum. Kulübümüzün bütün branşlarında başarılar geldikçe bizim de desteğimiz devam edecektir” dedi. Kulüp Saymanı İbrahim Gün de takımın başarılarının devamını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.