Keyifli Kartal’ın aklı Aslan’da

Keyifli Kartal’ın aklı Aslan’da

Sahasındaki çıkışını Mersin idmanyurdu karşısında da sürdüren Torku Konyaspor keyifler yerinde. Yeşil-beyazlı ekip hafta sonunda iç sahada oynanacak Zorlu Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın başlayacak

Torku Konyaspor'da yüzler gülüyor. Gözler şimdiden ligin 13. haftasında iç sahada Galatasaray ile oynanacak maça çevrildi. Cumartesi günü, ligin flaş takımlarından mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelen ve rakibini ikinci yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek puanını 16’ya yükselterek maç fazlasıyla 8. sıraya çıkan Torku Konyaspor’da moral süper. Kartallar, Mersin karşısında iç sahada 4. galibiyetini alarak yenilmezliğini sürdürürken, Balıkesirspor ve Gaziantepspor’dan sonra üçüncü kez 2-0’lık sonuçla sahadan ayrıldı ve averajını da artı 2’ye yükseltti.

Ligde, geride kalan 11 hafta da 20 puanla 4. sırada yer alan Mersin İdmanyurdu’nu ikinci yarıda attığı gollerle devirerek iç sahada maç kaybetmeme ünvanını koruyan Torku Konyaspor’da, gözler şimdiden Cumartesi günü iç sahada Galatasaray ile yapılacak 13. hafta maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı takımda, Mersini maçının ardından futbolculara iki gün izin verildi. Dün dinlenen ve bugünde izin yapacak olan Kartallar,Galata saray maçı hazırlıklarına Salı günü saat 16:00'da yapacakları antrenmanla başlayacaklar. Torku Konyaspor’da, Sakatlıkları süren . Marica ve Mehmet Güven ile Mersin maçında sakat olarak oynayan ve 82. dakikada yerini Ali Turan’a bırakan Selim Ay’ın tedavileri sürdürülmekte. Sarı kart cezası nedeniyle Mersin’e karşı forma giyemeyen Tolga ise, teknik adamlar görev vermesi halinde Galatasaray maçında taktımdaki yerini alacak.

RECEP ÇINAR merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.