Keyifler yerinde

Keyifler yerinde

Torku Konyaspor’da yeni sezon çalışmaları Isparta Davraz kampı ile devam ediyor.

Torku Konyaspor’da yeni sezon çalışmaları Isparta Davraz kampı ile devam ediyor. Yeşil beyazlılarda dün gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların neşeli hareketleri herksi morallendirdi.  Spor Toto Süper Lig’de oynayacak Torku Konyaspor,  2014-2015 sezonu hazırlıklarına Isparta DAvraz’da yaptığı kamp ile devam ediyor.

TAM KADRO ÇALIŞILDI

Isparta Davraz Sirene Hotelde yaptığı kamp ile yeni sezona hazırlanan Torku Konyaspor, düne sabah teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde gerçekleştirdiği koşu çalışmasıyla başladı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman polar saatlerle Sirene Hotel koşu parkurunda yapılan koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil beyazlılar Aliaksandr Hleb, Ali Dere, Özgür Özkaya ve Vedat Bora'nın da katılımıyla tam kadro çalıştı.

SICAK BUNALTIYOR

Yeşil beyazlılarda kampın önündeki en büyük engel ise havaların aşırı sıcak oluşu… Çalışmaları olumsuz etkileyen sıcaklardan korunmak nedeniyle antrenman saatlerine özellikle dikkat eden teknik heyete en büyük yardımcı ise Davraz’ın havası. Oyuncular antrenman sonlarında sıcaktan bunalmalarını gidermek için ise kendilerini karpuz yiyerek serinletiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.