KETDER 2014 şampiyonu Teknocan takımı oldu

KETDER 2014 şampiyonu Teknocan takımı oldu

Konya Eczane Teknisyenleri Derneği (KETDER )tarafından organize edilen geleneksel futbol turnuvası oynanan final karşılaşmasıyla sona ererken, Teknocan takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Centilmenlik, kardeşlik, birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla Konya Eczane Teknisyenleri Derneği tarafından Selçuklu Belediyesi Şehit Muharrem Samur suni çim sahasında organize edilen KETDER 2014 Geleneksel futbol turnuvası Teknocan ile Kırımlı takımlarının oynadığı final karşılaşmasıyla sona erdi. Hakem Hakan Çam’ın yönettiği final karşılaşması çekişmeli geçerken, rakibi Kırımlı takımını 5–3 mağlup eden Teknocan takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Konya Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Bekir Tanoğlu, “ Eczane Teknisyenleri arasında kaynaşma ve dayanışmaya vesile olan KETDER 2014 futbol turnuvamızı oynana final karşılaşmasıyla tamamladık. Turnuvada 12 takım üç hafta süresi içerisinde birbirleriyle kıyasıya bir mücadele verdi. Final maçında ise Teknocan ile Kırımlı takımları karşı karşıya geldi. Maçtan 5–3 galip ayrılan Teknocan takımı turnuvanın şampiyonu olarak kupayı aldı. Mesleklerinde zor bir dönem geçiren Eczane Teknisyenleri bu turnuva sayesinde hem stres attılar, hem de arkadaşlarıyla birlikte ve beraber olmanın mutluğunu yaşadılar. Turnuvada emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

KETDER 2014 futbol turnuvasının şampiyonu olan Teknocan takımı madalya ve kupasını Konya Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Bekir Tanoğlu’nun elinden aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.