Kerem İşkan o ismi açıkladı

Kerem İşkan o ismi açıkladı

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Kurumlar Vergisi Rekortmenler Listesinde 1. sırada yeralan isminin açıklanmasını istemeyen firmayı bugün açıkladı.

Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Kurumlar Vergisi Rekortmenler Listesinde 1. sırada yeralan isminin açıklanmasını istemeyen firmayı bugün açıkladı. İşkan bu firmaya Başbakan'ın neden ödül vermediğini'de köşe yazısına taşıdı.

Konya'da Kurumlar Vergisi sıralamasında matrahı (beyan edilen vergiye tabi gelir) 196 milyon 587 bin 995,53 TL, hesaplanan vergi miktarı ise 39 milyon 317 bin 599 TL olan ve isminin açıklanmasını istemeyen firma, Konya ve bölgesinde elektrik dağıtımını üstlenen ve birkaç yıl önce özelleştirilen MEDAŞ olduğu tahmin ediliyor.
Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan, Kurumlar Vergisi Rekortmenler Listesinde 1. sırada yeralan isminin açıklanmasını istemeyen firmayı bugün açıkladı.
 

Bir yılda, Konya’da yaklaşık 140 trilyon kar elde ettiği iddia edilen esrarengiz kurum kim di? diye söze başlayan İşkan," Konuyu araştırdık. Enteresan bilgilere ulaştık. Kurumlar Vergisi birincisi MEDAŞ çıktı..."  diyen İşkan, MEDAŞ'in ismini açıklamamasının nedenini de şu sözlerle özetliyor," MEDAŞ isminin açıklanmasını istemedi... Nedeni Konya'da en çok şikayet edilen kurum... Siyaset kurumu MEDAŞ şikayetleri yüzünden zor durumda.. Şikayetlerin temelini ise, MEDAŞ'ın yeteri kadar yatırımdan kaçınmasından dolayı doğan hizmet eksiklikleri oluşturuyor...Az yatırım, trilyonluk karlar MEDAŞ yetkililerinin firmanın isminin Vergi Rekortmenleri listesinde açıklanması konusunda endişeye düşürdü..." diyor

Kerem İşkan'ın köşe yazısını okumak için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum