Kenetlenince oldu

Kenetlenince oldu

Konyaspor’un içeride ve dışarıda oynadığı maçlarda yeşil-beyazlı ekibe destek veren Konya Valisi Nezih Aydın Doğan, “Şampiyonluğun özeti inancın sahaya yansımasıdır” diyerek emeği geçenleri kutladı

Göreve geldiği günden itibaren her zaman Konyaspor’un yanında olan, deplasman maçlarını takip eden ve son olarak İstanbul'daki Yükselme Grubu maçlarında yeşil-beyazlı ekibi yalnız bırakmayan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, temsilcimizin elde ettiği şampiyonluğu 'İnancın sahaya yansıması' sözüyle özetlerken, tek dileğinin Konyaspor'un daha büyük başarılara ulaşması ve ülkemizi uluslar arası platformda temsil etmesi olduğunu söyledi. Konyaspor’un içeride ve deplasmanlarda oynadığı maçları takip eden, son olarak İstanbul'da  Yükselme Grubu'nda oynanan 3 maçta da tribünde yerini alan, göreve geldiği günden bu yana geçen süre zarfında en büyük destekçilerinden biri olan Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, kulüp başkanı Bahattin Karapınar'a bir kutlama mektubu gönderdi.

"Şampiyonluğun özeti inancın sahaya yansımasıdır" diyen Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, kutlama mektubunda şu görüşlere yer verdi: "Şüphesiz Konyaspor için 2009 yılı çok parlak geçmedi. 2010 yılının ilk birkaç ayında da sıkıntılar eksik değildi. Ama benim daima teneffüs ettiğim bir hava vardı. Bu havayı tarif edecek kelime galiba "umut". Umut havası, taraftarından, futbolcusuna ve yöneticisine kadar bütün camiaya hakimdi. Çünkü camia, kendisine güveniyor ve Bank Asya 1.Ligi'ni talihsiz bir hatıra olarak geride bırakmak istiyordu.
Bunu başaracak iradeyi şehriyle kenetlenen camia başardı. Başarıda en büyük pay kuşkusuz size ve yönetim kurulu üyelerine aittir. Ama inancını sahaya yansıtan, terini esirgemeyen, futbolcularımız ve onları en iyi şekilde motive eden değerli teknik heyetimizi de bu arada anmamız gerekiyor. Tabiatıyla sponsorlar ve futbolun vazgeçilmezi vefakar taraftarlara da ayrı ve özel bir yer ayırmamız gerekiyor.
Dileğim başarının kalıcı olması; Konyaspor'un ülkemizi uluslar arası turnuvalarda da temsil etmesi. Bu dileğimizin gerçekleşmesi hayal değil. Şehrin ve takımın ruhunun bu amaca uygun düştüğüne inanıyor, sizi ve arkadaşlarınızı ayrı ayrı tebrik ediyorum.”
Öte yandan, Konyasporlu taraftarlar, Vali Aydın Nezih Doğan’ın Konyasporla ilgili duyarlılığının kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler ve rahmetli Kemal Katıtaş’tan sonra sporla yakından ilgilenen tek vali olduğunu söylediler. Vali Doğan’ın hem Konya hem de Konyaspor için önemli bir bürokrat olduğunun altını çizen taraftarlar, “Sayın Valimizden Konyasporla yakından ilgilenmesinden dolayı çok memnunuz. Konyaspor’un süper lige yükselmesinde görünmez kahramanlardan birisi de sayın Valimiz. Kendisine Konyaspor adına çok teşekkür ediyor, yeni sezonda da kendisinden takımımıza destek vermesini istiyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.