Kendimize güveniyoruz

Kendimize güveniyoruz

Trabzonspor ile Konyaspor bugün 22. kez karşı karşıya geliyor. Kartalın Tecrübeli futbolcuları Veysel ve Ayman, zorlu deplasmandan üç puanla dönmek istediklerini söyledi

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor ile Konyaspor bugün, 22'nci kez karşı karşıya gelecek. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen Konyaspor, ligin son haftalarında rahat edebilmek için Trabzonspor deplasmanından 3 puan hedefliyor. Bugüne kadar iki takım arasında yapılan 21 maçta, Bordo-mavililer Konyaspor karşısında 10 kez galip gelirken, Yeşil-beyazlı ekipte Trabzonspor karşısında 5 galibiyet kazandı. 6 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor, Konyaspor ile oynadığı maçlarda 34 kez fileleri havalandırırken, Konyaspor da Trabzonspor'a toplam 25 gol attı. Sezonun ilk yarısında Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma Trabzonspor'un 3-2 üstünlüğü ile sona ermişti.

VEYSEL CİHAN: KAZANMAK İSTİYORUZ
Zor bir dönemden geçtiklerini ve son haftalarda alt sıraları düşünmemek için Trabzonspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini söyleyen Konyaspor'un golcüsü Veysel Cihan, "Zor bir döneme girdik. Puanımız da zor durumda. İkinci yarı itibariyle takımın mücadelesi ve gösterdiği performans açısından kötü durumda olduğunu söyleyemem. Ama son Galatasaray maçında çok şanssız ve hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Ama her şey sonuca endeksli Bu hafta da sonuç almamız gereken bir karşılaşma. Trabzonspor'un gücünü biliyoruz. Zaten şuanda da ligde iyi bir konumdalar. Biz de takım olarak kendimize güveniyoruz. Özellikle son haftalarda sergilediğimiz mücadeleyi orada da sergileyebilirsek ve şans ta bizden yana olursa iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. İnşallah Konyaspor bu maçla beraber tekrar bir çıkışa geçer ve hak ettiği yeri bulur. Bu saatten sonra artık puan ve kazanmak ön plana çıkıyor. Şu anki mücadelemiz iyi. İlerleyen haftalarda çok daha zor olacak. Bunu zor hale getirmememiz için önümüzdeki 3-4 haftadan iyi bir skorla ayrılmamız gerekiyor. Böylece de alt sıra düşüncemiz olmayacaktır" dedi.
AYMAN ABDELAZİZ: SAHA İÇİNDE HEPSİ RAKİBİMİZ
Bir dönem Trabzonspor'da forma giyen Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz, eski takımında bulunan futbolcular ile arkadaş olduklarını ancak, sahada herkesin rakip olduğunu söyledi. Ayman, "Galatasaray'a yenildikten sonra zor bir deplasman olacak. Trabzon'dan 3 puanla dönmemiz gerekiyor. Zor bir deplasman olacağının farkındayız ama bizim takım da iyi bir takım oldu. Kendimize çok güveniyoruz. Bize biraz şans lazımdı ve bu şanssızlığı da Trabzonspor maçında kırmak istiyoruz. Trabzonsporlu futbolcular benim arkadaşlarım, kardeşlerim. Zaten Trabzonspor'dan ayrılırken de hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bir takım kendi sıkıntılarım nedeniyle ayrıldım. Hepimiz bundan para kazanıyoruz. Saha dışında hepsi arkadaşımız ama saha içinde hepsi rakibimiz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.