Kendi işimizi kendimiz yapacağız

Kendi işimizi kendimiz yapacağız

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Başkan Yardımcısı Kerem Öten kalan haftalarda hedef maçlarını kazanmaları durumunda diğer takımların alacağı sonuçların kendilerini alakadar etmeyeceğini söyledi.

Beko Basketbol Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde Pınar Karşıyaka maçı hazırlıkları devam ediyor. Sarı mavili temsilcimizde Başkan Yardımcısı Kerem Öten kalan haftalarda hedef maçlarından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

“HEDEF MAÇLARIMIZA YÖNELMEK İSTİYORUZ”

Öten, zorlu serinin bitmesini beklediklerini belirterek, Pınar Karşıyaka maçında ellerlinden geleni yapacaklarını söyledi, “Bir an önce zorlu serimizin bitmesini bekliyoruz. Karşıyaka maçıyla bu seri tamamlanacak. Her ne kadar hedef maçlarınız olmasa da alınan mağlubiyetler moral bozuyor.  Takıma da bize de kötü yansıyor. Fenerbahçe, Galatasaray ve Karşıyaka gibi takımlara karşı oynamak kolay işler değil. Bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız. Her maç olduğu gibi yine elimizden geleni yapacağız.  Ama bu maçı da bitirip artık hedef maçlarımıza yönelmek istiyoruz. Bu maçlara hazırlanmak istiyoruz.”

“HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPIYORUZ”

Olin Edirne ve Mersin BŞB maçlarının önemine değinene  Öten sözlerini şöyle sürdürdü, “Rakiplerimizin hepsiyle aşağı yukarı oynayacağız. Mersin ile oynuyoruz, Olin Edirne ile oynuyoruz. Bizim kaderimizde biraz kendi elimizde. Olin Edirne ile deplasmanda  Mersin BŞB ile iç sahada oynayacağız. Ayrıca Trabzonspor ve Ted maçları bizim adımıza önemli maçlar. Ben bu konuda karamsar değilim. Bence Selçuk Üniversitesi’nin ligde kalma şansı en az diğer takımlar kadar var. Ve kendi kaderini kendi belirleyecek. Daha iyi nasıl olur diye sürekli bir çalışma içerisindeyiz. Gerçekten ligi sonu geldikçe maddi kaynaklar azalıyor, destek zaten az. Ama yönetim olarak bu emaneti sonuna kadar başarılı bir şekilde götürmek adına elimizden geleni yapıyoruz.  Her türlü fedakarlığı yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ligden bu takım düşeceğini hiç aklıma getirmiyorum. Önümüzdeki sezona da çok daha renkli ve daha çok Konya ile kucaklaşan bir takım yapacağız.”

“ONURLU MÜCADELELERİNE DEVAM EDECEKLERDİR”

Aliağa Petkim’in lige erken paydos edişiyle ilgili soruya ise Öten, “Aliağa, Ted Kolejliler ile geçtiğimiz hafta oynadığı maçı iki sayı ile kaybetti. Ciddi bir mücadele verdi. Bu her zamanda böyle olmalı, bu mücadele ile ligi tamamlayacaklarına inanıyorum. Bazen bu tür durumlar takımları olumlu yönde de etkileyebilir, kamçılayabilir. Oradaki yerli oyuncularda gelecek sezon transfer yapmak adına her şeylerini ortaya koyacaklardır. Orada ayrıca karakterine ve kişiliğine sonuna kadar güvendiğimiz bir isim var. Bu nedenlerle ben Aliağa’nın mücadelesine sonuna kadar devam edeceğine inanıyorum. Nasıl bizi yendilerse, oynayacakları maçlardan da galibiyet ile ayrılabilirle. Ben onurlu mücadelelerine sezon sonuna kadar devam edeceklerine inanıyorum, inanmak istiyorum.  Hem Olin, hem de Mersin ile oynayacaklar ve bu anlamda bizim adımıza dezavantaj gibi görünebilir  ama biz kendi ipimizi kendimiz çekebiliriz. Her şey kendi elimizde, kendi maçlarımızı kazandığımız zaman her şey bitiyor.” cevabını verdi.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.