Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz

Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kök, Reyhanlı Belediyespor'u 2-0 mağlup eden öğrencilerini tebrik ederek ligin son haftasında oynayacakları Meskispor maçına kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Belirledikleri hedefi gerçekleştirmeye çok yakın olduklarını söyleyen Kök, topladıkları 23 puanla Akşehirspor'un 9 puan gerisinden gelerek, 2 puan önüne geçtiklerini dile getirdi. Oyuncularıyla sonuna kadar gurur duyduğunu kaydeden Teknik Direktör Kök, kendilerinin bitti demeden hiç bir şeyin bitmeyeceğini vurguladı.

Teknik Direktör Ahmet Kök, konuşmasında şunları söyledi: "Pazar günü oynadığımız Reyhanlı Belediyespor karşılaşmasında, alınlarının terini akıtarak sonuna kadar savaşan ve üç puanı, analarının ak sütü gibi helal bir şekilde kazanan oyuncularımın hepsini canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepsiyle sonuna kadar gurur duyuyorum. Ligin devre arasında oyuncularımla birlikte bir hedef belirlemiştik. Bugün itibariyle bu hedefe çok yakınız. Lig, ikinci devre yeniden başlamış olsa, topladığımız 23 puanla şampiyonluğun en büyük adaylarından biri biz olurduk. İnandık ve inandığım yolda alnımız ak, başımız dik şekilde yürüdük. 7 puan gerisinden geldiğimiz rakibimiz Akşehirspor'un 4 puan önüne geçtik. Her şeye rağmen halen 2 puan öndeyiz. Her şey son haftaya kaldı. Allah, her zaman doğruların yar ve yardımcısıdır. Akşehirspor ile aramızdaki puan farkını koruyarak ligi Konya lideri olarak bitireceğiz. Biz bitti demeden hiç bir şey bitmez. Bunun için kazanılacak bir 3 puanımız daha var. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Hedefimiz ve gayemiz Meskispor'u Mersin'de yenmek. Ligi Konya lideri olarak bitirmemiz için bize 1 puan yetiyor ama biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Şu an bulunduğu yerden dolayı Meskispor kağıt üzerinde favori olarak görülebilir ama ben oyuncularımın hepsine inanıyor ve güveniyorum. Biz Meskispor'u Mersin'de yenecek güce sahip bir ekibiz. Oyuncularım Mersin'de aslanlar gibi saha çıkıp alnının terini son damlasına kadar akıtarak 3 puanı söke söke alacak. Gün, inanma günü, birlik ve beraberlik günüdür. Ben aslan yürekli oyuncularımla, Sarayönü'ne 3 puan ile döneceğime sonuna kadar inanıyorum. Taraftarlarımızda bize inansın ve güvensin."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.