Kemer’de Tatil Queens Park Le Jardin İle Güzel

Kemer’de Tatil Queens Park Le Jardin İle Güzel

Kemer’de Tatil Queens Park Le Jardin İle Güzel

Çalışma hayatının stresi ve yoğunluğu sizleri yıprattıysa, enerjinizi yenilemek ve sevdiklerinizle huzurlu vakitler geçirebileceğiniz tatil fırsatını Queens Park Le Jardin Hotel olarak sizlere sunuyoruz. Dinlenmeye, eğlenmeye ve kendini vakit ayırmaya herkesin ihtiyacı vardır. Üstelik bu vakti en kaliteli ve konforlu şekilde geçirmenizi sağlamak için çalışan bir personelle ve kaliteli hizmet anlayışıyla hareket eden otelimizde geçirebilirsiniz. Antalya ‘nın gözde tatil merkezi olan Kemer ’de sizleri muhteşem bir sahilde güneşin tadını çıkarmaya davet ediyoruz. Yeşilin her tonunu barındıran muhteşem doğa manzaraları eşliğinde sizlerin her ihtiyacını düşünerek dizayn ettiğimiz otelimizde harika bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.

 

Her türlü damak zevkine hitap eden restaurantlarımız tatilinizi tatlandırmak için sizlere kaliteli hizmet sunuyor. Veronica A la Carte, Magnolia A la Carte ve Melissa A la Carte Restaurant 'larında sizler için özenle hazırlanan menülerle farklı lezzetlerin tadını çıkarabilirsiniz. Sunduğumuz hizmetler tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olup, 5 yıldızlı konforla sizleri ağırlamaktayız. Kemer bölgesinde bulunan sahille ve doğayla iç içe tüm konforu ve imkanlarıyla sizleri hayallerinizde ki tatile çağıyor.

Queens Park Le Jardin İle Hayallerinizdeki Tatili Yaşayın

Aileniz ve sevdiklerinizle rahatça konaklayabileceğiniz geniş aile odalarımız mevcuttur. Güneşin tadını doya doya çıkaracağınız havuzlarımız, ücretsiz otoparkımız, havaalanı servislerimiz, vücudunuzu harekete geçiren fitness salonumuz ve sağlınıza sizin kadar önem verdiğimizi gösteren Wellness Center ile hizmet veriyoruz. Wellness Center ‘da profesyonel ekibimizle ile sizlere kalite bir hizmet sunmaktayız. olarak konforla rahatlanmanızın yanı sıra eğlenmenizi de istiyoruz. Sizler için hazırladığımız özel animasyon ve dans gösterileriyle tatilinizi neşelendiriyoruz.

Sizlere erken rezervasyon yaptırmanız durumunda yüzde 25 indirim fırsatını sunarak, tatil hayallerinize bir adım daha yaklaşabilmeniz için olanak sağlıyoruz. Erken rezervasyon yaptırdığınız takdirde yüzde 25 indirim fırsatını ve 173 TL’den başlayan fiyatlarımızı kaçırmamak için bize erkenden ulaşın. Online rezervasyon için 0242 212 03 92 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilir ve geç kalmadan fırsatlarımızdan faydalanabilirsiniz. Her türlü sorunuzu yanıtlayacak olan müşteri temsilcilerimiz size her konuda yardımcı olacaktır. Queens Park Le Jardin olarak sizleri ağırlamak ve kaliteli bir tatil deneyimini sizlere sunmak için sabırsızlanıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.