Kazanma zamanı

Kazanma zamanı

PTT 1. Lig'in ilk yarısında 5 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak 22 puanla 12. sırada yer alan Torku Konyaspor ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor.

PTT 1. Lig'in ilk yarısında 5 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyet alarak 22 puanla 12. sırada yer alan Torku Konyaspor ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. TV'den naklen yayınlanacak maç bugün saat 20.00'de başlayacak

Torku Konyaspor, ikinci yarı perdesini bugün deplasmanda Bucaspor ile oynayacağı maçla açacak. Yeni Buca stadında  oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak maçta Manisa bölgesinden Koray Gençerler düdük çalacak. Gençerler'in yardımcılıklarını Seçim Demirel ve Cumhur Altay yaparken, maçın dördüncü hakemi Tolga Kadaz. Karşılaşma TV’den naklen yayınlanacak. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da yapan ve son bir hafta da kendi tesislerinde çalışan Torku Konyaspor’da hedef, Bucaspor’u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak ve ligi de ilk 6 takım arasında bitirerek Süper lige yükselmek.

Cumartesi sabah İzmir’e giderek kampa giren yeşil-beyazlılar, Buca maçının hazırlıklarını Cumartesi günü ve dün Karşıyaka Selçuk Yaşar tesislerinde yapılan antrenmanlarla tamamladı.  Torku Konyaspor’da, sakat olan Neca ve kırmızı kart cezalısı Atilla kadroda yer almadı.. Erdinç, Sinan, Ali Turan, Ömer Ali ve Tolga ise, Karşıyaka maçında 3 sarı kartla oynayacaklar. Bu futbolcular Buca deplasmanında kart görmeleri halinde bir sonra ki Trabzon maçında forma giyemeyecekler. İzmir’e galibiyet parolasıyla giden Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Tolga, Ali Turan, Erkan Sekman, Muhammet- Serkan Şahin, Murat Akın- Ömer Ali, Recep, Erdal- Sinan.

Torku Konyaspor ile Bucaspor, bugün 8. keze karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 7 maçta Konyaspor 2, Bucaspor 3 kez galip gelirken, 2 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı..  Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan maçta Bucaspor-Konyaspor’u 2-0 yenmişti. Kartallar, Manisa bölgesi hakemi Koray Gençerler ile bu sezon ilik maçını çıkacak. Gençerler, en son geçen sezon içi sahada oynanan ve 0-0 sonuçlanan Kartalspor maçında düdük çalmıştı.

TÜTÜNEKER TAKIMA GÜVENİYOR

Bucaspor ile bugün oynanacak olan karşılaşmanın iki takım için de önemli bir sınav olacağını, özellikle bu maçın kendileri açısından son derece önemli olduğunu söyleyen Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, maçı kazanacak güce ve inanca sahip olduklarını belirterek, “Sahaya kazanmak için çıkacağız, bunun için de kazanmak için bütün şartları oluşturduk” dedi. Bucaspor'un güçlü bir ekip olduğunun altını çizen Tütüneker, “İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Yapılan çalışmaların, verilen emeğin karşılığını bugünkü maçta almak istiyoruz. Oyuncularımın da benimle aynı parelelde düşünmesi içimdeki umutları daha çok yeşertti. İnşallah iyi bir maç olacak ve kazanan da biz olacağız. Bunun için de hazırız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.