Kazanıp bitirecek

Kazanıp bitirecek

Konya Anadolu Selçukluspor’da Sarıyer maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılar çalışmalarına eksiksiz devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Başkan Mehmet Günbaş, Sarıyer maçını kazanarak matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi. Günbaş sezon sonunda yapılacak kongre ile alakalı ise henüz netleşen bir konunun olmadığını ifade etti.

“KURSAĞINDA BIRAKTIK”

Yeşil beyazlılarda Başkan Mehmet Günbaş, oldukça önemli bir karşılaşamadan beraberlikle ayrılıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, “Bizim adımıza oldukça önemli bir karşılaşma oldu. 1 hafta boyunca hem yönetim hem teknik heyet futbolcuları motive etmek adına elinden geleni yaptı. Oraya gittiğimizde gördük ki Giresunspor bizim maçın ardından şampiyonluk kutlamaları yapmaya hazırlanmış. Ama Anadolu Selçukluspor her zamanki gibi şampiyonların sevincini kursağında bırakmayı bildi. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Anacak yine şanssız bir gol yedik. Ancak sahada mücadele eden etmeyen tüm oyuncularımızı tebrik ederim. Liderden alınan bir puan önemliydi.” dedi.

“KAZANIP RAHATLARIZ”

Günbaş bu hafta oynayacakları Sarıyer karşılaşması ile alakalı olarak ise, “Rakibimiz karşısında sezonun kendi evimizdeki son maçında sahadan galip ayrılmak istiyoruz. Beraberlik bizim adımıza yetse de o maçtan galip ayrılarak iç saha maçlarımıza nokta koymak istiyoruz. İnşallah da öyle olacak. Alacağımız puanla da artık ligde kalmamız garantilenecek. Ardından gelecek sezonu konuşmaya başlayacağız.” şeklinde konuştu.

“ÖNCE LİGDE KALMALIYIZ”

Başkan Günbaş sezon sonunda yapılacak kongre ile alakalı ise şunları ifade etti, “O konuyla alakalı henüz bir gelişme yok. Tüm dikkatimizi şu anda ligde kalmaya vermek. Şükür büyük oranda da bunu başardık. İnşallah bu sıkıntıyı aşmamız ardından hem kongreyi hem de gelecek sezon planlamasını yapmaya başlarız. Henüz belli olan bir konu yok”

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.