Kazanarak devam etmeliyiz

Kazanarak devam etmeliyiz

Konya Anadolu Selçukluspor’un genç oyuncusu Muhammet Yürükuslu ateş hattından tam anlamıyla uzaklaşamadıklarını belirterek, yollarına kazanarak devam etmek zorunda olduklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da İnegölspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil beyazlılar Gaziosmanpaşa karşısında kaybedilen 2 puanı deplasmanda telafi etmenin peşinde olacak.

“KAZANABİLECEĞİMİZ BİR MAÇTI”
Yavru Kartallar’ın tecrübeli oyuncusu Muhammet Yürükuslu, Gaziosmanpaşa karşısında istedikleri sonuca ulaşamadıkları için üzgün olduklarını belirtirken, “Gaziosmanpaşa karşısında sahaya galibiyet için çıkmıştık. Maç boyunca da bunun mücadelesini verdik. Baktığınızda bunu sağlayacak pozisyonları da yakalaşmıştık. Ancak maalesef bunları değerlendiremedik. Netice de sahamızda rakibimiz olan bir takım ile berabere kaldık. Kazanmış olsak daha da iyi bir konuma gelebilirdik. Ama artık o maç geride kaldı ve önümüze bakmamız lazım. Yapmamız gereken çok iş var daha.” dedi.

“İNEGÖLSPOR MAÇI BAŞLANGIÇ OLABİLİR”
Muhammet bu hafta oynayacakları İnegölspor maçıyla ilgili olarak ise, “Rakibimiz sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan ve bu hedef doğrultusunda çalışan bir ekip. Ancak bu saatten sonra biz güçlü veya zayıf rakip diye bir ayrıma girecek değiliz.Bizim takım olarak bir hedefimiz var ve bu doğrultuda da bir seri yakalamak zorundayız. İnegölspor da bunun başlangıcı olabilir. İyi bir ekibiz ve bu sezonda da hedefe ulaşacağız.” şeklinde konuştu. Öte yandan yeşil beyazlılar Pazar günü oynayacakları İnegölspor maçı için cum günü yapılacak antrenman sonrasında kara yolu şehirden ayrılacaklar. Konya Anadolu Selçukluspor’un Bursa’da bir antr enman daha yapabileceği ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.