Kazada Hayatını Kaybeden Gurbetçi Ailelerin Cenazesi İstanbul'a Gönderildi (2)

Kazada Hayatını Kaybeden Gurbetçi Ailelerin Cenazesi İstanbul'a Gönderildi (2)

Bursa-İzmir karayolunun 51'inci kilometresinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında İzmir’deki yakınlarının düğününe giden gurbetçi ailenin aracının TIR’a çarpmasıyla hayatını kaybeden sürücü Mehmet Nuri Sağman (53), babası...

Bursa-İzmir karayolunun 51'inci kilometresinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında İzmir’deki yakınlarının düğününe giden gurbetçi ailenin aracının TIR’a çarpmasıyla hayatını kaybeden sürücü Mehmet Nuri Sağman (53), babası 77 yaşındaki Abdürrezzak Sağman ve kardeşi Selma Özbingöl’ün (47) İstanbul Küçükçekmece’de toprağa verileceği öğrenildi.

Dün gece saat 23.00 sularında Karacabey Gölkıyı Köyü Kavşağı'nda meydana gelen kazada iddiaya göre Erdal B. idaresindeki TIR, hatalı bir şekilde dönüş yapınca Avusturya'dan ailesiyle birlikte tatilini geçirmek için Türkiye'ye gelen Nuri Sağman (53) yönetimindeki LL-391-LK plakalı araç Erdal B.’in kullandığı 33 E 7239 plakalı TIR'a çarptı. Bu esnada arkadan gelen Hakan K. idaresindeki 16 SZ 803 plakalı otomobil de kazaya karıştı. Kazada, Avusturya'dan tatillerini geçirmek için Türkiye'ye gelen ve İzmir'deki bir akrabalarının düğününe gitmek için yola çıktıkları öğrenilen aracın sürücüsü Nuri Sağman (53), babası Abdürrezzak Sağman (77) ve kız kardeşi Selma Özbingöl (47) hayatını kaybetti.

Kazada araçta yolcu olarak bulunan sürücü Nuri Sağman’ın annesi Vahidi Sağman, 16 SZ 803 plakalı otomobil sürücüsü Hakan K. ile Derya K., Mustafa T., Fatma Özge Kayalı (22) ve Mustafa Kayalı (55) yaralandı. Karacabey ve Bursa’daki hastanelere kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor. TIR sürücüsü Erdal B. gözaltına alınırken kazayla ilgili Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden Mehmet Nuri Sağman, babası Abdürrezzak Sağman ve kardeşi Selma Özbingöl'ün cenazeleri toprağa verilmek üzere İstanbul Küçükçekmece'ye gönderildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.