Kayyum hiç bir iş yapmadı

Kayyum hiç bir iş yapmadı

1 Şubat 2019 Cuma günü gerçekleştirilecek olan Selçuklu Ziraat Odası Başkanlığı seçimi öncesi, aday İbrahim Şahingeri ve delegeleri Bayır Diamond Otel'de bir basın toplantısı düzenledi.

Selçuk Ziraat Odası'nın şuan kayyum yönetimi tarafından yönetildiğini hatırlatan Başkan Adayı Şahingeri, “Geçmişte yapılan hataları ve yanlışları sorgulayacak değiliz” dedi. Ziraat odalarının görevinin çiftçinin menfaatlerini gözetmek olduğuna vurgu yapan Şahingeri, Selçuklu Ziraat Odası'nın kayyum yönetiminden bugüne kadar çiftçi menfaatine yapılan bir çalışmasını göremediklerini dile getirdi.

“KOP ve devlet destekli hibe projelerinin takip edilmesi ve bu hususta çiftçilerin bilgilendirilmesi, tohum ve gübreleme konusunda yeterli bilgisi olan ve deneyimli insanlarla çiftçilerimizi bir araya getirmek odaların asli görevi olmalıdır” diyen başkan adayı Şahingeri, daha sonra şunları kaydetti: “Yönetime geldiğimiz zaman bütçemizi görüp, bütçemizin elverdiği şekilde gelen aidatlardan oda bünyesinde hepimizin faydalanabileceği bir ziraat mühendisi bulundurmayı düşünüyoruz. Ben ve yönetimde bulunacak arkadaşlarımızın hepsi çiftçi ve hayvancılık yapmaktadır. Biz, sizlerle aynı gemideyiz. Sizin için olumsuz olan, bizim için de olumsuzdur. Allah, nasip eder de yönetime gelirsek, amacımız Ziraat Odasını çiftçinin yılda bir gelip ÇKS'sini alıp, aidatını ödeyip gittiği bir olmaktan çıkarmaktır. Üyelerimizin odamızı sürekli ziyaret etmesini ve odamızda istişarenin eksik olmamasını sağlayacağız. Biz, bu göreve sadece seçilmiş delegelerimiz ile değil, köy muhtarlarımız ile de birlik ve beraberlik içinde istişarelerde bulunarak, odayı yönetmeye talibiz. Yapılacak olan seçimlerin şimdiden çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

EMRE ÖZGÜL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.