Kayseri mesaisi başladı

Kayseri mesaisi başladı

Torku Konyaspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil-beyazlı ekibin genç oyuncusu Tolga Ünlü Kayserispor ve Eskişehirspor maçlarını kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi

Torku Konyaspor’da Kayserispor maçının hazırlığı dün yenileme antrenmanıyla başladı. Süper Ligde 32. haftayı Karabükspor beraberliğiyle kapatan Torku Konyaspor’da, bir günlük dinlenmenin ardından Kayserispor maçı hazırlıklarına başlandı. Dün akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yenileme antrenmanı yapan Kartallar, hazırlıkları maçın oynanacağı güne göre Cuma ve Cumartesi günü bitirecekler ve tesislerde kampa girecekler. Ligden düşmesi kesinleşen Kayserispor’u yenerek son haftaya rahat girmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da sakat olan Ali Turan dışında eksik yok. Takımda moral motivasyonu üst düzeyde.Torku Konyaspor’u 33. haftaya 38 puanla 12. sırada girerken, 17. sırada yer alan Kayserispor’u yenerek puanını 41’e yükseltecek ve iyice rahatlayacak. Yeşil-beyazlılar Eskişehirspor ile ligin son haftasında deplasmanda oynayacağı maça ise, prestij için çıkacak.Torku Konyaspor, ligde, son 7 haftada sadece biri kez yenilirken, 2 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 10 puan toplayarak çıkışını sürdürdü. Kartallar, bu dönem içerisinde sadece Galatasaray maçında gol atamazken, 7 maçta 11 gol kaydetti ve kalesinde de 8 gol gördü.

KONYASPOR'A YAKIŞIR BİR YERDE TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor'un genç oyuncusu Tolga Ünlü, "Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçını kazanarak, bu işi tamamıyla bitirmek istiyoruz" dedi.Ünlü, yaptığı açıklamada, Kardemir Karabükspor gibi zor bir deplasmanda 2-0 geriye düşmelerine rağmen bir an olsun mücadeleyi bırakmadıklarını belirtti.Maçın ikinci yarısına çok iyi başladıklarını ve bir de penaltı atışından yararlanamadıklarını anımsatan Ünlü, güzel bir geri dönüşe imza atarak, maçtan beraberlikle ayrıldıklarını dile getirdi.Deplasmandan çok önemli 1 puanla döndüklerini vurgulayan Ünlü, "Ligin son haftalarında özellikle deplasmanda alınan puanlar çok önemli. Puanımızı 38 yaptık. Sahamızda oynayacağımız Kayserispor maçını kazanarak, bu işi tamamıyla bitirmek istiyoruz" diye konuştu.Ünlü, son haftalarda yakalanan çıkışı devam ettirip, kalan 2 maçı da kazanarak sezonu Konyaspor'a yakışır bir yerde tamamlayacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.