Kaymakam ve başkan'dan köy gezisi

Kaymakam ve başkan'dan köy gezisi

Konyanın merkez Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karakaya Köyünde incelemelerde bulundu

Konya’nın merkez Karatay İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli Karakaya Köyünde incelemelerde bulundu.
Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Ergun’un da katıldığı gezide köyde yapılan Kur’an Kursu ve Mehmet Öner Eskil İlköğretim Okulu ek binası incelendi. İncelemenin ardından okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş, ilçede eğitim alanında başarı çalışmalar yapıldığını belirterek, öğretmenlerden sadece öğrencilerin eğitimiyle değil; ailelerinin eğitimleriyle de ilgilenmelerini istedi.
Özellikle kız çocuklarının eğitiminin önemine vurgu yapan Kaymakam Altıntaş, kız çocuklarının eğitim hakkından yararlanmasının devletin en önemli görevlerinden biri olduğunu belirtti. Kaymakam Altıntaş kız çocuklarının ileride yetiştirecekleri evlatlarının eğitiminde önemli rol oynayacağını dile getirdi.
Kaymakam Altıntaş, Karakaya Mehmet Öner Eskil İlköğretim Okulu’na Karatay Belediyesi tarafından yaptırılan kütüphane için Başkan Mehmet Hançerli’ye teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.