Kayıp Gençlerin Aileleri İle Toplantı

Kayıp Gençlerin Aileleri İle Toplantı

Kumburgaz’da deniz bisikleti ile açıldıktan sonra kaybolan 5 gencin ailelerine, Sarıyer’deki Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda düzenlenen toplantıyla bilgi verildi. Toplantıya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da...

Kumburgaz’da deniz bisikleti ile açıldıktan sonra kaybolan 5 gencin ailelerine, Sarıyer’deki Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda düzenlenen toplantıyla bilgi verildi. Toplantıya İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da katıldı.

Kumburgaz’da denizde kaybolan gençleri arama çalışmaları sürüyor. Marmara Adası açığında bulunan cesedin Serdar Demir’e ait olduğu tespit edildi. Kayıp gençlerin aileleri de bugün Sahil Güvelik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’nda düzenlenen toplantıya katıldı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da toplantıda hazır bulundu. Haberi toplantıda alan Demir’in annesi fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından Vali Mutlu ve aileler Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan ayrıldı. Toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalarla ilgili ailelere bilgi verildiği öğrenilirken, çıkışta herhangi bir açıklama yapılmadı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.