Kayacılar, Yöntemli LGS   birincilerini tebrik etti

Kayacılar, Yöntemli LGS birincilerini tebrik etti

Yöntem Koleji öğrencilerinden Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye birincileri Aylin Özdemir, Ulaş Ayyürek ve Kayra Yiğit Karakaş, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’ı, makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesi Müdürü Musa Gezgin ve öğrencilerin aileleri de eşlik etti.

Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar, Konya’da LGS’de şampiyonların Konya’nın gururu olduklarını belirterek, “İlçemizdeki okullarda Liselere Geçiş Sistemi (LGS) şampiyonu olan öğrencilerimizi misafir ederek, başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. LGS’de ilimiz genelinde 25 şampiyonumuz var. Bu şampiyonlarımızdan 16’sı Selçuklu ilçemizden olup, 12’si özel okullardan, 4’ü de devlet okullarındandır. Öğrencilerimizin başarıları bizleri sevindirdi. Yöntem Eğitim Kurumları öğrencilerimizden LGS Türkiye birincileri Aylin Özdemir, Ulaş Ayyürek ve Kayra Yiğit Karakaş’ı başarılardan dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısında katkı olan okullarımızın yöneticilerine, öğretmenlerine ve velilerine de teşekkür ediyorum” dedi. Kayacılar, öğrencilere günün anısına hediye takdim etti.

Yöntem Eğitim Kurumları Selçuklu Yerleşkesi Müdürü Musa Gezgin, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar’a kendilerini misafir ettiklerinden dolayı teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.