Kavuş: Özveriyle çalıştık,   başarılara imza attık

Kavuş: Özveriyle çalıştık, başarılara imza attık

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve Meram Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık, teşkilat yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Dolular, partide belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin tamamlandığını hatırlatarak, Meram’ın bu süreç sonunda tarihi bir dönem yaşadığını belirtti.

HEP BİRLİKTE İNANDIK VE BAŞARDIK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu birliktelikten en fazla kazananın daima Meram ve Meramlı olduğuna vurgu yaptı. Modern ve müreffeh bir Meram için tüm sebepleri işlemeye gayret ettiklerini belirten Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle bir saatin çarkları gibi çalıştık. Birbirini tamamlayan ve biri olmasa diğer çarkların dönmeyeceği bir saat gibi. Çünkü hiçbir başarı tek başına yakalanamaz. Belediyecilikte sağlam bir ekibin ve inanmış gayretli bir teşkilatın olmadan başarıyı yakalayabilmen imkansızdır. İlçemi ve belediye hizmetlerini hep yukarı taşımaya çalıştım. Meram’ın imkanlarından dolayı hiç şikayet etmeden çözüm odaklı hareket ettim. Ve nihayetinde de bugün geldiğimiz noktada insanımızın memnuneyitini yakalamanın huzuru içindeyim. Hep birlikte inandık ve başardık. Sizlerin bize olan güvenini boşa çıkarmadık, yüzünüzü ağarttık. Bunun semeresini de inşallah yerel seçimlerde bir kez daha alacağız. Meram bugün çok iyi bir noktaya geldi ve inşallah birlikte yürüyeceğimiz daha çok yol var.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.