Kavga İhbarına Giden Polis Bıçaklandı

Kavga İhbarına Giden Polis Bıçaklandı

Pendik’te kavga ihbarına giden polis memuru bıçakla yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın yaşandığı siteyi ablukaya alan polis ekipleri,...

Pendik’te kavga ihbarına giden polis memuru bıçakla yaralandı. Yaralı polis hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı polisin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayın yaşandığı siteyi ablukaya alan polis ekipleri, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Sülüntepe Mahallesi TOKİ konutlarında saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, TOKİ konutlarında komşular arasında silahlı kavga ihbarı üzerine Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, söz konusu adrese intikal etti. Olaya müdahale eden ekipler, bir şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Belinden bıçakla yaralanan polis memuru, arkadaşları tarafından Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerindeki ekiplerin telsizle takviye istemesi üzerine adrese çok sayıda polis sevk edildi. Binanın etrafını ablukaya alan polis, olay yerine Özel Harekat ekipleri istedi. Bir ambulans da site önünde tedbir amacıyla hazır bekletildi. Olay yerindeki polis ekipleri, özel harekat gelmeden polisi yaraladığı iddia edilen şahıs ile kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Zanlılar, ekip otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü. Polis, olayda kullanıldığı öne sürülen bir de döner bıçağı ele geçirdi.

Hastanede tedavisi süren polis memurunun durumunun iyi olduğu, herhangi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.