Katırcı’dan sağlık ocağı sözü

Katırcı’dan sağlık ocağı sözü

Sauna Gümüşkapı sahibi ve hayırsever işadamı Mehmet Katırcı, kendi adına yaptırdığı cami ve ilköğretim okulunun ardından bu kez Meram ilçesinde sağlık ocağı yaptırma sözü verdi.

Önceki akşam basın mensuplarını Sauna Gümüşkapı’da ağırlayan Mehmet Katırcı, Meram Belediyesi’nin kendisine yer vermesi halinde ilçeye yakışır bir sağlık ocağını kısa sürede kazandıracağını söyledi. Katırcı’nın bu sözü üzerine görüşlerini aldığımız Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı ise, “Konya’da yaptığı hayır hizmetleri ile dua alan Mehmet Katırcı Bey’in bu teklifi bizleri mutlu etti. Kendisinin de fikrini alarak uygun görülen bir merkezde yer temin etmek için gerekli hazırlığı yaparız. Mehmet Bey’in cami ve ilköğretim okulunun ardından böylesine hayırlı bir yatırım için karar alması son derece önemli ve örnek alınması gereken bir davranış. Yaptığı hayır hizmetleri ile her zaman dua alan Mehmet Bey’i bu anlamlı kararından dolayı kutluyorum” dedi.

Sauna Gümüşkapı Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Katırcı ve İşletme Müdürü Mustafa Eray ise saunanın hizmetleri konusunda bilgi verirken, basın mensuplarının iş hayatının stresinden uzak bir gün geçirmeleri için her zaman hazır olduklarını söyledi. Basın mensuplarına kendilerini kırmayıp davetlerine katıldıkları için teşekkür eden İşletme Müdürü Mustafa Eray,  “Sizlerin ne zor şartlar altında görev yaptığınızı çok iyi biliyoruz. Bundan dolayıdır ki, hem sizi yoğun iş temponuzdan bir nebze uzaklaştırarak dinlendirmek, hem de sizlere kendimizi anlatmak istedik” dedi.
Konya’da 1987 yılından beri Sauna Gümüşkapı’nın hizmet verdiğini ifade eden Eray, “Sauna Gümüşkapı olarak yenilik ve güzelliklerimizi sizlerin aracılığı ile tekrar duyurabilirsek bu hizmetten tüm hemşerilerimiz istediği gibi yararlanabilir diye düşünüyorum. Saunamız her haliyle yenilendi. Temizlik ve hijyenden taviz verilmez anlayışımızla hizmete devam ediyoruz.  Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için öncelikli oldu ve olmaya da devam edecektir. Aylık ve yıllık sınırsız abone sistemi, konturlu abonelik ve 5 kişilik gruptan 4 kişilik ücret alınması, gruplara özel indirimler gibi cazip kampanyalarımızdan da tüm müşterilerimiz faydalanabilmektedir. Bu vesile ile sizlerin aracılığı ile tüm halkımızı Sauna Gümüşkapı’ya davet ediyoruz” diye konuştu.
ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.