Katarlılar Altınekin'de gözaltına alındı

Katarlılar Altınekin'de gözaltına alındı

Altınekin’e bağlı Dedeler Mahallesi arazisinde kiraladıkları lüks jeepler ve 3 adet şahin kuşuyla keşif yapan 2’si Katarlı, 2’si Suriyeli 4 kişi Jandarma tarafından gözaltına alındı.

Altınekin ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi arazisinde 2’si Katarlı, 2’si Suriyeli 4 kişi mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine Jandarma tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin araçlarında başları şapkayla kapatılmış 3 adet şahin kuşu bulundu. Araç içerisinde güvercinlerin yanı sıra kuşlar için kullanılan drone cihazları da bulundu. 

57244710_822867601382557_1879880732755623936_n.jpg

 

Şahinlerin ayaklarında Katar yazısı ve numaraların yazdığı öğrenildi. Mahalle sakinlerinin şüphesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri 2’si Katarlı 2’si Suriyeli 4 şüpheli gözaltına alarak, karakola götürdü.  Edirne ve İstanbul plakalı kiralık jeeplerle Dedeler Mahallesi’ne gelen 4 şüphelinin sorgulanması için Konya şehir merkezinden tercüman ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden görevliler de davet edildi. 4 şüphelinin Altınekin'e neden geldiği sorgulamanın ardından kesinlik kazanacak. Edinilen bilgiye göre Katarlıların Altınekin'e kuş sporu yapmak için geldiği kaydedildi. Gözaltında sorgulama devam ediyor.

katarlilar.jpg

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum