Kartallarspor şampiyon oldu

Kartallarspor şampiyon oldu

Botsa Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu 1. Parke Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada mutlu sona ulaşan takım Kartallarspor oldu.

13 takımın mücadele ettiği turnuvanın ikinciliğini Botsa Kerestespor alırken, üçüncülüğü de Kurtuluşspor kazandı.  Fatih Sultan Mehmet Spor Tesisleri’nde yapılan turnuva, çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oldu. 3 grup halinde yapılan maçlar sonunda gülen ekip Karttallarspor oldu. Turnuvanın final maçında ise Kartallarspor-Botsa Kerestespo’un 9-6 mağlup etti.. Karşılaşmaya hızlı başlayan Botsa Kerestespor 1-0 ve 2-1 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayınca karşılaşmadan 9-6 yenik ayrıldı.

Kartallaspor’un  şampiyonluk kupasını Botsa Gençlik Kolları Başkanı Ali Akyıldız Takım Kaptanı Mustafa Tekin’e verdi. İkinci olan Botsa Kerestespor’un kupasını ise Güneydere Köy Muhtarı Mustafa Özdeniz  takım Kaptanı Mehmet Kaya’ya takdim etti. Turnuvanın üçüncüsü Kurtuluşspor’un kupasını da köyün ileri gelen büyüklerinden Mevlüt Akyıldız verdi.
Turnuvada 21 golle en çok gol atan Yusuf  Akpınar madalya alırken, turnuvanın en az gol yiyen takımı ise Botsaspor oldu. Botsaspor Kalecisi Kamil Gök ise madalya ile ödüllendirildi.
Kupa töreninde bir konuşma yapan Botsa Gençlik Kolları Başkanı Ali Akyıldız, “İlk defa düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası gençler tarafından büyük ilgi gördü. Gençlerimizin vaktini iyi değerlendirmek ve sosyal aktivitelerde bulunmak üzere böyle bir turnuva düzenledik. İlk olmasına rağmen heyecanlı ve çekimeli maçlar seyrettik. Centilmence bir turnuva oldu. Bütün takımları centilmenlikleri yönünde kutlarım” dedi.
Başkan Akyıldız, şampiyon olan Kartallarspor’u kutlarken, “Her turnuvanın bir birincisi olduğundan diğer takımları da mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. İnşallah bu türlü turnuva ve etkinliklerimiz devam edecek. Karşılaşmaları yöneten Hakem Ali Ataman’a da tarafsız bir yönetim sergilediği teşekkür ederim” diye konuştu.  Karşılaşmalar büyük çekişme heyecanlı geçerken, maçları büyük bir taraftar topluluğu izledi. İşte Şampiyon Kadro: Mustafa Tekin, Hasan Sert, Durmuş Ali Çatal, Muhammet Sert, Şahin Erdem, Yalçın Selek ve Hasan Uyanık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.