Kartalın keyfi yerinde

Kartalın keyfi yerinde

Torku Konyaspor’da keyifler yerinde. Yeşil beyazlılar son aldıkları farklı Sivasspor galibiyeti ardından birlik ve beraberliğin meyvelerini aldıklarını söylediler.

Torku Konyaspor’da keyifler yerinde. Yeşil beyazlılar son aldıkları farklı Sivasspor galibiyeti ardından birlik ve beraberliğin meyvelerini aldıklarını söylediler.

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında sahasında aldığı galibiyet ile Torku Konyaspor’da

Keyifler yerine geldi. Yeşil beyazlı oyuncular Erdinç ve Tolga Ünlü maç sonu açıklamalarında takım içerisindeki birlik ve beraberliğe değindiler.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Kaptan Erdinç Yavuz önemli bir çıkışları olduğunu ve bunu da galibiyetle taçlandırdıklarını söyledi, “Kayserispor maçından bu yana iyi bir çıkışımız var. Bu yakaladığımız çıkışı sürdürmek adına Sivasspor maçı bizim için çok önemliydi. Alt gruptaki takımlarla olan eşiği geçtiğimizi düşünüyorum. Aldığımız galibiyetle puanımızı 23’ye çıkardık. Şimdi önümüzde Kasımpaşa maçı var. Bu maçtan da iyi bir sonuçla ayrılarak yolumuza devam etmek amacındayız.Birlik ve beraberliğimiz üst seviyede, yolumuza bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

“MAŞALLAH DİYELİM”

Yeşil beyazlıların genç oyuncusu Tolga Ünlü ise karşılaşmayla ilgili olarak şu şekilde konuştu, “Sivasspor maçına gerçekten çok iyi hazırlanmıştık. İç sahada çok başarışlı bir grafiğimiz var. Son maçta Eskişehirspor’u 4-1 yenmiştik. Sivasspor Konya’ya gelirken ligde 3.sırada yer alıyordu. Rakibimiz ligde kaçıncı sırada olursa olsun biz oyunumuzu oynamaya çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Hem oyun hem de mücadele açısından iyi bir maç çıkardık. Aldığımız farklı skorda bunun göstergesi zaten. Taraftarda çok iyiydi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Gerçekten iyi bir yoldayız. Maşallah diyelim. Deplasman maçlarından da puan ya da puanlar alırsak çok daha iyi yerlere geleceğiz.”

“YÖNETİM DOĞRU OLANI YAPTI”

Takımda ikinci yarıda yaşanan değişim hakkındaki soruyu da cevaplayan oyuncu, “İyi bir kamp dönemi geçirmiştik. Takım içinde de çok değişiklik olmadı. Fazla transfer yapılmadı. Yönetim bence doğru olanı yaptı. Takımda arkadaşlık üst düzeyde. Bu oyunu her zaman oynamak istiyoruz ama bu her zaman olmuyor maalesef. Bu güzel oyunumuzu devam ettirmek hedefindeyiz.” dedi.

“GOL YEMEDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUM”

Tolga kendi performansıyla ilgili olarak ise, “Takım için elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Defans oyuncusuyum ve gol yemediğimiz içinde çok mutluyum. Oynadıkça daha çok üstüme katıyorum. Hocamız ve taraftarımız bana güvendikçe bu benim oyunuma da yansıyor. Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.