Kartalın kader anı

Kartalın kader anı

Deplasmanda Boluspor ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyaspor, bu maçın telafisinin olmadığını biliyor.

Deplasmanda Boluspor ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Konyaspor, bu maçın telafisinin olmadığını biliyor. Saat 14.00’de başlayacak karşılaşmayı Hüseyin Sabancı yönetecek. Maç TRT’de 1’de yayında

Konyaspor, deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya gelecek. Bolu Atatürk stadındaki maça saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmada, İzmir bölgesinden Hüseyin Sabancı'nın görev yapacak Sabancı'nın yardımcılıklarını Birol Güldane ve Erdem Gökalp yaparken, maçın dördüncü hakemi Ferdi Uludağ. Maç TRT-1’den naklen yayınlanacak. Ligde, ilk iki takım arasına girerek Süper lige direkt çıkmak isteyen Kartallar, ilk 6 mücadelesi veren Boluspor’u evinde yenerek yoluna devam etmeyi amaçlıyor.. Dün öğle saatlerinde Bolu’ya giderek Azelle otelde kampa giren Konyaspor’da, planlar galibiyet üzerine yapıldı. Takımda eksik yok. Yönetici ve teknik adamlar, son 6 haftada önemli maçlara çıkacaklarını belirttiler ve Boluspor’u yenerek önemli bir engeli geçeceklerini vurguladılar. Boluspor maçını çok sayıda yönetici ve basın mensubu ile birlikte 500 kadar Konyaspor taraftarı da izleyecek.
ERTUĞRUL İLK 11’DE
Pawelek, Selim, Robak ve Muhammet’in 3’er sarı kartla ceza barajında bulunduğu Konayaspor’da Ertuğrul’un ilik 11’de görev yapıp yapmayacağı maç öncesi belli olacak. Alınan bilgilere göre, teknik adamların son haftaların formsuz ismi Recep’i yedek kulübesine çekerek Ertuğrul’u ilik 11’e alacakları ileri sürüldü. Konyaspor, Boluspor karşısına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Pawelek- Tolga, Selim, Erdinç, Abdullah (Muhammet)- Perez, Serkan- Gökhan, Ertuğrul (Recep), Ali Dere- Robak.
BOLUSPOR İLE 20. MAÇ
Konyaspor ile Boluspor, bugün 20. kez karşı karşıya gelecek. Kartallar, Boluspor ile daha önce Süper Lig ve Bank Asya 1. Lig'de 19 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan yedisini yeşil-beyazlı’lar, altısını Boluspor kazanırken, 6 maçta berabere sona erdi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşma 1-1 berabere tamamlanmıştı. İzmir bölgesi hakemi Hüseyin Sabancı ise bugün Konyaspor’un 4. maçına çıkacak.. Sabancı, Kartalların bu sezon iç sahada oynadığı ve 0-0 biten Kasımpaşa, deplasmanda da aynı sonuçla 2-1 kazandığı Denizlispor ve Tavşanlı Linyit maçlarında düdük çalmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.