Kartal'ın hedefi bir taşla iki kuş

Kartal'ın hedefi bir taşla iki kuş

Temsilcimiz Torku Konyaspor'un evinde oynadığı maçlarda bileği bükülmüyor. 13 maçtır evinde yenilgi yüzü görmeyen Kartal'ın tek hedefi Kasımaşa maçından puanla ayrılarak seriyi 14 maça çıkarıp direkt olarak Avrupa’da gruplara kalmak

Aykut Kocaman teknik direktörlüğünde iyi bir sezon geçiren temsilcimiz Torku Konyaspor, iç sahada uzun süredir mağlubiyet yüzü görmedi. Bu sezon evnide 15 maça çıkan yeşil beyazlı temsilcimiz Torku Konyaspor, 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Torku Konyaspor, evinde  son yenilgisini 29 Ağustos 2015 tarihinde ağırladığı rakibi Galatasaray'a karşı aldı. Kartal'ın tek hedefi Kasımaşa maçından puanla ayrılarak seriyi 14 maça çıkarıp direkt olarak Avrupa Liginde gruplara kalmak.

SERİ 13 MAÇ

Bu sezon ortaya koyduğu performansla Spor Toto Süper Lig'de 3.sıraya ambargo koyan Torku Konyaspor, son 13 maçta evinde ağırladığı tüm rakiplerine yenilgiyi tattırdı. 29 Ağustos 2015 tarihinde  Galatasaray'a karşı 4-1 mağlup olan Torku Konyaspor, bu maçın ardından evinde yenilgi yüzü görmedi. Galatasaray maçının ardından; Mersin İdman Yurdu,Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Eskişehirspor, Antalyaspor, Bursaspor, Kayserispor, Osmanlıspor, Sivasspor, Trabzonspor, Başakşehir, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor'u yenmeyi başardı. Torku Konyaspor'un şimdi ki hedefi ise Kasımpaşa'yı evinde mağlup ederek seriyi 14 maça çıkarmak.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.