Kartal’ın gollerinde 13 imza

Kartal’ın gollerinde 13 imza

Konyaspor'da, Lig'in 17 haftalık ilk devresinde atılan 29 golde ikisi rakip takım oyuncuları olmak üzere 13 futbolcunun imzası bulunmakta. Yeşil-beyazlı takımın en golcü oyuncuları ise, rakip fileleri 5'er kez havalandıran Erdal Kılıçaslan ve Branimir Pol

Attığı 29 golle Bank Asya 1. Lig'de ilk devrenin en golcü üçüncü takımı olan Konyaspor'da, diğer golcü futbolcular ise, 4’er golle kaptan Tayfun Türkmen ve Brezilyalı oyuncumuz Kaue Da Silva olarak istatistiklere geçti. Konyaspor’un 29 golünün ikisini deplasmanlarda oynadığımız maçlarda 8. haftada Mustafa Aydın (Karşıyaka) ve 10.haftada Eyüp Kadri Ataoğlu (Çaykur Rizespor) kendi kalelerine attı. Mehmet Ayaz ise 1-1 berabere kalınan Orduspor deplasman maçında kendi kalesine gol atan futbolcu oldu.

Konyaspor’un, Bank Asya 1.Lig'de ilk devre maçlarında attığı 29 golün dağılımı şöyle. 5 gol: Erdal Kılıçaslan (Kartalspor, Bucaspor, Kocaelispor, Mersin İdman Yurdu, Samsunspor). Branimir Pojac (Bucaspor,Kardemir D.Ç.Karabükspor, Boluspor, Giresunspor, Altay). 4 gol: Kaue Da Silva: (Kayseri Erciyesspor, Dardanelspor, Karşıyaka, Samsunspor). Tayfun Türkmen: (Kartalspor, Orduspor, Kocaelispor, Mersin İdman Yurdu). 3 gol: Eser Yağmur: (Dardanelspor, Bucaspor, Hacettepe Spor). 2 gol: Mehmet Şen: (Boluspor -2). 1’er gol: Ferdi Başoda: (Giresunspor). Mehmet Ayaz: (Gaziantep B.Ş.Bld.Spor). Ömer Hacısalihoğlu: (Kocaelispor). Yusuf Kurtuluş: (Altay).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.