Kartal’ın en golcüsü Poljac

Kartal’ın en golcüsü Poljac

Konyaspor’un kart ve gol istatistikleri açıklandı. Yeşil-beyazlı takımın en golcüsü, 7 golle Branimir Poljac olurken, bu futbolcuyu 6 golle Da Silva izledi.

Kartal’ın en hırçın futbolcuları ise 6 sarı ve 2 kırmızı kartla Görkem oldu.. Tayfun Türkmen’in ise 1 sarı ve 2 kırmızı kartı var. Geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu Konyaspor’da futbol yaşamını kapatan Poljac ise 4 sarı kart gördü.

77 SARI VE 5 KIRMIZI KART
Bank Asya 1.Lig’de 34 maçlık normal sezonda 77 sarı, 5 kırmızı kart gören Konyaspor’un, en hırçın oyuncular 6 sarı 2 kırmızı kart ile Ahmet Görkem Görk, 1 sarı 2 kırmızı kartla Tayfun Türkmen ve 9 sarı 1 kırmızı kart ile Ufukhan Bayraktar olurken, Eser Yağmur oynadığı 29 maçta kart görmedi. Konyaspor’lu futbolcular, 34 maçta toplam 77 sarı ve 5 kırmızı kart gördü. Takımın en hırçın isimleri Görkem Görk; kırmızı kart cezası nedeniyle Dardanelspor ve Karşıyaka, Tayfun Türkmen ise Bucaspor ve Mersin İdman Yurdu maçlarında forma giymedi.  Ufukhan Bayraktar Hacettepe Spor maçında takımdan ayrı kaldı. Kırmızı kart gören bir diğer futbolcu Yusuf Kurtuluş ise, Orduspor maçında forma giyemedi. Konyaspor’un, 29 maç forma giyen golcü futbolcusu Eser Yağmur ise oynadığı maçlarda hiç kart görmeden sezonu tamamladı.
Kartal’ın 2009-2010 sezonunda yaptığı  34 maçta oyuncuların gördükleri kart sayıları şöyle: Ahmet Görkem Görk ( 1 sarı kart-2 kırmızı kart), Tayfun Türkmen (1 sarı kart-2 kırmızı kart). Ufukhan Bayraktar ( 9 sarı kart-1 kırmızı kart), Yusuf Kurtuluş (4 sarı kart-1 kırmızı kart). Abdulvahit Karacabey (7 sarı kart), Ali Dere (1 sarı kart), Branimir Poljac (4 sarı kart). Dursun Karatay (Yok), Eray Birniçan (Yok), Erdal Kılıçaslan (4 sarı kart), Eser Yağmur (Yok)
Ferdi Başoda (2 sarı kart), Haluk Tanrıseven (2 sarı kart), Kaue Da Silva (4 sarı kart), Koray İçten (Yok), Mehmet Ayaz (6 sarı kart), Mehmet Şen (2 sarı kart), Muhammed Yürükuslu (Yok), Niyazi Nayernazlı (1 sarı kart), Ömer Hacısalihoğlu (4 sarı kart), Ramazan Kahya ( 3 sarı kart), Recep Öztürk (3 sarı kart), Selim Ay (1 sarı kart), Serhat Akyüz (Yok), Uğur Akdemir (Yok), Uğur Yanıkdemir (1 sarı), Umut Kekilli (Yok), Volkan Koçaloğlu (6 sarı kart). Zafer Demir (6 sarı kart).
Konyaspor’un, geride kalan sezonda en golcü futbolcusu ise, 7 golle; geçirdiği trafik kazası nedeniyle son 6 lig maçında forma giyemeyen 7 golle Branimir Poljac olurken, kendisini 6 golle Kaue Da Silva izledi. Lig boyunca 34 maçta 42 gol atan Kartal’ın gollerinde 13 futbolcunun imzası var.. 2 golü de rakip futbolcular kendi kalelerine attılar. Konyaspor’umuzun en golcü oyuncusu Branimir Poljac ve ikinci sırada yer alan Da Silva’yı  5’er golle Eser Yağmur ile Erdal Kılıçaslan izledi. Yeşil-beyazlı takımda Mehmet Ayaz, Orduspor maçındaki ters vuruşu ile kendi kalesine gol atan tek oyuncu olurken, Karşıyaka’dan Mustafa Aydın ve Çaykur Rizespor’dan Eyüp Kadri Ataoğlu kendi kalelerine gol atan rakip futbolcular oldu.
Konyaspor’un, 34 maçlık dönemde attığı 42 golün dağılımı şöyle. 7 gol: Branimir Poljac (Bucaspor,Kardemir D.Ç.Karabükspor, Boluspor, Giresunspor, Altay, Dardanelspor, Bucaspor). 6 gol: Kaue Da Silva (Kayseri Erciyesspor, Dardanelspor, Karşıyaka, Samsunspor, Kardemir D.Ç.Karabükspor, Mersin İdman Yurdu). 5 gol: Erdal Kılıçaslan (Kartalspor, Bucaspor, Kocaelispor, Mersin İdman Yurdu, Samsunspor).. Eser Yağmur (Dardanelspor, Bucaspor, Hacettepe Spor, Çaykur Rizespor, Kocaelispor). 4 gol: Tayfun Türkmen (Kartalspor, Orduspor, Kocaelispor, Mersin İdman Yurdu).. 3 gol: Ferdi Başoda (Giresunspor, Boluspor, Altay). 2 gol: Mehmet Şen: (Boluspor (2) ). Mehmet Ayaz (Gaziantep B.Ş.Bld.Spor, Giresunspor). Yusuf Kurtuluş (Altay, Kocaelispor). 1 gol: Ömer Hacısalihoğlu (Kocaelispor). Ahmet Görkem Görk (Orduspor). Abdulvahit Karacabey (Giresunspor). Ufukhan Bayraktar (Dardanelspor). Mustafa Aydın: (Karşıyaka) (Kendi Kalesine). Eyüp Kadri Ataoğlu: (Çaykur Rizespor) (Kendi Kalesine).

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.