Kartal'ın Buca mesaisi başladı

Kartal'ın Buca mesaisi başladı

Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapan Konyaspor'da futbolculara verilen 2 günlük izin sona erdi ve Bucaspor maçının hazırlıkları dün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde başladı

Torku Konyaspor’da Bucaspor ile deplasmanda oynanacak ikinci yarının ilk maçının hazırlıkları dün akşam başladı. Antalya kampının ardından iki gün izin yapan yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra tesislerde toplandılar ve akşamda haftanın ilk antrenmanına çıktılar.. Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda yenileme çalışması yapan Kartallar bugün sabah ve öğleden sonra olmak üzere muhtemelen çift antrenman gerçekleştirecekler. Torku Konyaspor’da Buca hazırlıkları Cumartesi günü sona erecek ve takım aynı gün İzmir’e gidereke kampa girecek.

Ligin ilik yarısında 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi alan, attığı 17 gole karşılık kalesinde 18 gol gören Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısın7da ise daha iyi bir performans sergileyerek üst sıraları zorlamayı amaçlıyor. 22 puanla 11. sırada yer alan yeşil-beyazlı takımda öncelikli hedef, ilk 6 takım arasında yer almak. Temsilcimizde, hafta sonunda başlayacak olan ikinci yarı öncesi eksik yok.. Bucaspor maçını kazanarak ikinci yarıya galibiyetle girmeyi amaçlayan Torku Konyaspor’da teknik adamların sahaya sürmek istediği ilk 11’de hemen hemen belli oldu.. Teknik direktör Uğur Tütüneker’in orta sahada yeni transfer Murat Akın’a yer vermek istediği, forvet arkasında ise Recep veya Neca’dan birine görev vereceği, defansta ise Ali Turan’ın yerinin sağlam olduğu, diğer oyuncunun ise, Selim, Erdinç veya Erkan’dan birinin olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.