Kartal'ın 41 hesabı

Kartal'ın 41 hesabı

Pazar günü lige veda eden Kayserispor'la zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin amacı, 38 olan puanını 41'e çıkarmak ve rahat bir bir nefes almak olacak


Torku Konyaspor’da Kayserispor maçı hazırlıkları devam ediyor. Futbolcular önceki akşam Galatasaray-Eskişehirspor kupa finalini izleyerek moral depoladı. Camiada tek hedef: 3 puan. Pazar günü, Kayserispor ile oynayacağı maçla taraftarlarına veda edecek olan Torku Konyaspor’da bu karşılaşma öncesi moral süper. Önceki gün gerçekleştirilen antrenmanda, teknik-taktik antrenmanın yanı sıra moral motivasyonunu artırmak amaçlı 4 takım halinde dönüşümlü olarak mini turnuva çift kale maç oynayan yeşil-beyazlı takımda Ali Turan dışında eksik yok. Çarşamba akşamı, Konya Atatürk stadında Galatasaray ile Eskiqehirspor kupa final maçını izleyen futbolcular dün de öğleden sonra taktik çalıştılar. Kartallar, bugün de taktik antrenmanı yapacaklar ve hazırlıkları yarına tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da camia; yönetici, teknik adamı v e futbolcusuyla galibiyette birleşti. Yeşil-beyazlılar Kayserispor’u yenmeleri halinde puanlarını 41’e yükselterek iyice rahatlayacaklar ve ligde kalmayı garantileyecekler. İki takım arasında ilk yarıda oynanan maç 0-0 sonuçlanmıştı. Torku Konyaspor, lig perdesini deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçıyla kapatacak. Kartallar, ilk maçta rakibini 4-1 yenmişti.

BİLETLAR PAZAR GÜNÜ SATIŞTA

Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'in 33.haftasında 11 Mayıs Pazar günü oynayacağı Kayserispor karşılaşmasının biletlerinin maç günü satılacağı açıklandı. Daha önce Akhisar Bld. Gençlik ve Spor ile Kayserispor karşılaşmalarında geçerli olacak 2 maçlık kombine kartlar satışa sunulmuştu. Kayserispor maçında geçerli olacak ve  Kale Arkası Tribün 3 TL, Eski Yeşil Tribün 3 TL, Maraton Tribün, Yeni Yeşil Tribün10 TL, Kapalı Tribün 30 TL olarak belirlenen sınırlı sayıdaki biletlerin 11 Mayıs Pazar günü saat 13:00'den itibaren B.Şehir Belediyesi Atatürk Stadyumu gişelerinden satılacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.