Kartalı sıkıntı bastı

Kartalı sıkıntı bastı

Kendi sahasında oynadığı son iki maçta 5 puan kaybeden Konyaspor zirve yolunda büyük yara alırken, ilk iki umudunu geride kalan haftalara taşıdı. Kartalda Bolu maçı hazırlıkları yarın başlayacak

Kendi sahasında oynadığı son iki maçta 5 puan kaybeden Konyaspor zirve yolunda büyük yara alırken, ilk iki umudunu geride kalan haftalara taşıdı. Kartal’da Bolu maçı hazırlıkları yarın başlayacak

 

Bank Asya 1. Lig’de zirve, dahası şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor’da Giresunspor beraberliğinin üzüntüsü sürüyor. Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı son iki karşılaşmadan 5 puan kayıpla ayrılan Kartal’da, deyim yerindeyse ağızları bıçak açmıyor. Giresunspor önünde 1 puanı kaptan Erdinç’in uzatma dakikalarında attığı golle alan yeşil-beyazlılar, bu maçı unutup, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Boluspor maçına odaklanacaklar. Konyaspor’da futbolculara verilen 2 günlük izin yarın sona erecek ve yeşil-beyazlı temsilcimiz hazırlıklara başlayacak.

GÖKHAN: POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Giresunspor maçını kazanma adına her şeyi yaptıklarını ancak girilen pozisyonları değerlendiremedikleri için kendi sahalarında beklenmeyen puan kaybı yaşadıklarını söyleyen Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Gökhan Emreciksin, hesap yapmadan kalan 6 maçtan alınacak en iyi sonuçları almak istediklerini ifade etti. İyi oynamanın ve iyi mücadele etmenin sonuca yetmediğini Giresunspor maçında gördüklerini belirten Gökhan Emreciksin, "Düşüncemiz tabi ki de kendi sahamızda oynayacağımız maçı kazanarak yolumuza devam etmekti. Ancak oyuna iyi başlayamadık. Ardından kalemizde gördüğümüz gol rakibin direncinin artmasına ve iyi savunma yapmasına neden oldu. Bizim adımıza pek de iyi geçmeyen ilk yarıda her şeye rağmen yakaladığımız fırsatlar vardı. Soyunma odasına eşitlikle girseydik işin rengi değişebilirdi. İkinci yarı oyun tamamen kontrolümüz altındaydı. Herhalde bir maç boyunca yapılacak en fazla ortayı yaptık. Direkten dönen topumuz var. Çok iyi mücadele ettik. Kazanmayı çok istiyorduk. Uzatmalarda Erdinç ağabeyin kafa vuruşuyla beraberliği sağladık. Alınan her puan değerli ama sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyorduk. Şimdi son 6 haftaya girildi. İlk 2 hedefi peşinde koşan takımlar arasında en zorlu fikstür bakıldığında bizim. Ama biz sezon başında yola çıkarken hiçbir hesap yapmadık ve başarılı bir şekilde buralara geldik. Şimdi de hesap yapmadan kalan 6 maçı en iyi sonuçlarla tamamlamak istiyoruz. Biz istediklerimizi yaparsak hedefimize ulaşırız" şeklinde görüş belirtti. 

29. HAFTA MAÇLARININ PROGRAMI AÇIKLANDI

Bank Asya 1. Lig’de 29. hafta maçlarının programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig’de 29. hafta maçlarının programı şöyle: 7 Nisan Cumartesi: 14.00 İstanbul Güngörenspor-Denizlispor (Mimar Yahya Baş) 19.00 Göztepe-Kasımpaşa (İzmir Atatürk) 8 Nisan Pazar: 14.00 Boluspor-Konyaspor (Bolu Atatürk) 14.00 Giresunspor-Kartalspor (Giresun Atatürk) 14.00 Akhisar Belediyespor-Bucaspor (Akhisar Belediye) 16.30 Çaykur Rizespor-Karşıyaka (Yeni Rize Şehir) 16.30 Adanaspor-Kayseri Erciyesspor (Adana 5 Ocak) 19.00 Sakaryaspor-Elazığspor (Sakarya Atatürk) 9 Nisan Pazartesi: 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor (Kamil Ocak Stadı).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.