Kartal’dan dostluk yemeği

Kartal’dan dostluk yemeği

Konyaspor yönetim kurulundan Altay yöneticilerine dostluk yemeği. Dün oynanan maç öncesi, iki takım arasında dostluğu geliştirmek adına, Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Altay Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz ve her iki takımın yönetim Kurulu üyeleri S

Yer sofrasında geleneksel Konya yemeklerinin ikram edildiği yemeğin ardından futbol üzerine sohbete edildi.

Konyaspor ve Altay’ın Süper Lig’i hak eden takımlar olduğunu belirten Altay Kulüp Başkanı Niyazi Konuşmaz “İki takımında amacı belli. Potansiyel açısından Süper Lig’in Konyaspor ve Altay’a ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Sezon sonunda Bank Asya 1. Lig’de ilk iki sırayı alarak birlikte Süper Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşarız” diyerek yemekten dolayı Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Yönetim Kurulu olarak göreve geldikleri günden bu yana tüm kişi, kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler içerisinde olduğunu belirterek açıklamasını şöyle sürdürdü. “Sahada rakibiz ama saha dışında diğer kulüplerle olduğu gibi Türk futbolunun köklü ekiplerinden Altay ve onun saygıdeğer başkanı Niyazi Konuşmaz ve yöneticileri ile çok iyi birer dostuz. Amacımız sezon sonunda Süper Lig hedefimize ulaşmak. Kamuoyundaki genel görüş Konyaspor ve Altay’ın Süper Lig konusunda en iddialı iki takım olduğu. Umut ediyorum ki lig maratonu sonunda iki takımda hedefini tutturur. Yeni sezonda Altay ile Süper Lig’de mücadele etmeyi arzuluyoruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.