Kartal’da yoğun mesai

Kartal’da yoğun mesai

Konyaspor’da 2. kamp dönemi Avusturya’da başladı. Lindabrunn otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, ilk çalışmayı otelin tesislerinde gerçekleştirdi. Temsilcimiz, yabancı transferi konusunda girişimlerini hızlandırdı

Yeni sezonda Turkcell Süper Lig’de mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da 2. kamp dönemi çalışmaları geçtiğimiz hafta sonu start aldı. Çalışmalarının startını veren ve bu etapta hazırlık maçlarına ağırlık verecek olan Konyaspor’un Avusturya kampında huzur hakim. İkinci etap kamp çalışmaları için geçtiğimiz Pazar günü sabah Avusturya’ya giden ve Sportschule Lindabrunn otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, ilk çalışmayı aynı günün akşamında otelin tesislerinde gerçekleştirdiler. Teknik direktörümüz Ziya Doğan'ın katılmadığı ve antrenörler Tacettin Doğan, Erol Mıngır ve Hakan Polat yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, Erdinç Yavuz ve Görkem Görk ile Uğur Yanıkdemir takımdan ayrı olarak çalıştı.

KAMP KADROSU 23 KİŞİ
Isınma hareketleriyle başlayan Avusturya kampının ilk antrenmanı gruplar halinde yapılan koşu ve top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Yaklaşık bir saat 30 dakika süren antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Antrenmanı kampta bulunan Başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet de izledi. Temsilcimiz, dün de sabah ve akşam saatlerinde kondisyon, teknik-taktik olmak üzere olmak üzere iki çalışma daha yaptı.
Konyaspor’un Avusturya kampına, vize sorunu nedeniyle Irak’lı futbolcu Bassim Abbas katılmadı. Abbas, teknik adamların verdiği program gereğince çalışmalarını Konya’da sürdürecek.  Bu nedenle Avusturya kamp kadrosu 23 futbolcudan oluştu. Kampta bulunan futbolcular şunlar: Gökhan Tokgöz, Danny Vukovic, Adnan Güngör, Burak Karaduman, Mahamoudou Kere, Jones Troest, Görkem Görk, Ufukhan Bayraktar, Veli Acar, Emrah Eren, Borek Dochal, Johnnier Montano, Niyazi Nayernazlı, Ali Dere, Muhammed Yürükuslu, Uğur Yanıkdemir, Erdal Kılıçaslan, Eser Yağmur, Serkan Şahin, Aykut Öztürk, Hakan Aslantaş, Ramazan Kahya ve Erdinç Yavuz.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
Konyaspor’da, transfere çalışmaları da devam ediyor. Norveç’te, Poljac’a yapılan ziyaretini ardından kampa katılmayan Başkan Bahattin Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan, Danimarka’ya giderek Lekic’in transferiyle ilgili görüşmeler yaptılar. Başkan Karapınar ve teknik direktör Doğan’ın ayrıca isimleri açıklanmayan bazı futbolcularla da görüşmeler yaptıkları ileri sürüldü. Yabancı futbolcu transferini iki gün içerisinde bitirmeyi amaçlayan Konyaspor’da üçüncü kaleci alınarak transfere son nokta konulacak. Ön libero konusunda ise karar Avusturya kampında yapılacak maçların ardından verilecek.
Transferi bir an önce tamamlamak isteyen temsilcimizde, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Caner Ağca, Serhat Akyüz, Recep Aydın, Feyyaz Belen ve Radivoje Lekic ile yollar ayrılmıştı. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, yeni sezon öncesinde yaptığımız transfer çalışmalarını bir öce tamamlamak istediklerini söyledi. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda bazı futbolcuları ile yollarının ayrıldığını ifade eden Karapınar; “Özellikle anlaşmaya vardığımız Radivoje Lekic’in kulübü ile yaşadığı sorunlar bizi üzdü. Ancak biz yeni sezonda ses getirecek bir kadro oluşturmak konusunda çalışmalarımızın hızını kesmedik. Birkaç güne kadar takıma kazandıracağımız isimlerle hazırlık maçları öncesinde iyi bir ekip oluşturmak istiyoruz. Bu dönemde yapacağımız maçlarla takımın son durumunu görme imkanımız olacak. Ortaya koyacağımız futbol ve alacağımız sonuçlarla eksiklerimizi görmek ve son hazırlıklarımızı bu yönde tamamlamak istiyoruz. İnşallah yeni sezonda Süper Lig’in ses getiren takımlarından birisi olur ve tüm Konya’yı mutlu ederiz. tek düşüncemiz bunu başarmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.